Başkan Kılınç, 'Hep birlikte doğaya sahip çıkalım'

23.03.2020 - 12:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Kılınç, 'Hep birlikte doğaya sahip çıkalım'

Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Anamur’un utanç tablosunu temizledi.

Kışın kar görmek, eğlenmek amaçlı gidilen yaylalarda doğaya bırakılan, çöpleri Anamur Belediyesi Ekipleri temizledi. Konu ile ilgili vatandaşı biraz daha duyarlı olmaya davet eden  Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “ doğaya hep birlikte sahip çıkalım. Her gün ilçemizin farklı noktasında dezenfekte ve temizlik çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz  bu gün yaylalarda ve  yayla yolu üzerinde  birikmiş  vaziyette olan çöpleri topluyor. Gönül isterdi ki böyle bir temizliğe, böyle bir çöp toplama programına hiç ihtiyaç duyulmasın.   Değerli hemşerilerim; pikniğinizi yapıp eğlendikten sonra, doğaya  bıraktığınız sıradan bir plastik atık bin yıldan fazla bir süreçte yok oluyor.   Milli servetimiz ormanlarımız ve geleceğimiz için doğaya sahip çıkalım, biraz daha duyarlı olalım.” Dedi.  
Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Anamur’un utanç tablosunu temizledi.

Kışın kar görmek, eğlenmek amaçlı gidilen yaylalarda doğaya bırakılan, çöpleri Anamur Belediyesi Ekipleri temizledi.
Konu ile ilgili vatandaşı biraz daha duyarlı olmaya davet eden  Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “ doğaya hep birlikte sahip çıkalım. Her gün ilçemizin farklı noktasında dezenfekte ve temizlik çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz  bu gün yaylalarda ve  yayla yolu üzerinde  birikmiş  vaziyette olan çöpleri topluyor. Gönül isterdi ki böyle bir temizliğe, böyle bir çöp toplama programına hiç ihtiyaç duyulmasın.
  Değerli hemşerilerim; pikniğinizi yapıp eğlendikten sonra, doğaya  bıraktığınız sıradan bir plastik atık bin yıldan fazla bir süreçte yok oluyor.
  Milli servetimiz ormanlarımız ve geleceğimiz için doğaya sahip çıkalım, biraz daha duyarlı olalım.” Dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.