Başkan Kılınç, Kadir Gecesi'ni ve 19 Mayıs'ı Kutladı

19.05.2020 - 09:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Kılınç, Kadir Gecesi'ni ve 19 Mayıs'ı Kutladı

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Kadir Gecesi ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında Ramazan Ayının son günlerine ulaşıldığını belirten Başkan Kılınç: ‘’ Maneviyatın ve arınmanın ayı olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakmak üzereyiz. Bu Mübarek ayın en önemli gecesi olan Kadir Gecesi’nde geride bıraktığımız yaşantının bir muhasebesini yapacak, iyiliği ve güzel ahlakı emreden yüce dinimiz İslam’ın tüm insanlığa getirdiği kurallar çerçevesinde geleceğimizi planlayacağız. Kadir Gecesi’nin bu yıl bizim için manevi olduğu kadar milli duygularımıza da hitap eden bir yanı var. Bugün, 101 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Samsun’dan başlatılan kurtuluş mücadelesinin de yıl dönümü.        Ben bu mübarek gecenin Türk – İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, minnet ve hasretle anıyor,        Aziz Milletimizin hem Kadir Gecesi’ni hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum’’ dedi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Kadir Gecesi ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında Ramazan Ayının son günlerine ulaşıldığını belirten Başkan Kılınç: ‘’ Maneviyatın ve arınmanın ayı olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakmak üzereyiz. Bu Mübarek ayın en önemli gecesi olan Kadir Gecesi’nde geride bıraktığımız yaşantının bir muhasebesini yapacak, iyiliği ve güzel ahlakı emreden yüce dinimiz İslam’ın tüm insanlığa getirdiği kurallar çerçevesinde geleceğimizi planlayacağız. Kadir Gecesi’nin bu yıl bizim için manevi olduğu kadar milli duygularımıza da hitap eden bir yanı var. Bugün, 101 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Samsun’dan başlatılan kurtuluş mücadelesinin de yıl dönümü.
       Ben bu mübarek gecenin Türk – İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, minnet ve hasretle anıyor,
       Aziz Milletimizin hem Kadir Gecesi’ni hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.