Başkan Kılınç, 'Yol Medeniyettir, Zenginliktir, Kalitedir'

19.05.2020 - 19:38, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Kılınç, 'Yol Medeniyettir, Zenginliktir, Kalitedir'

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Mübarek Kadir Gecesinin denk geldiği günde İskele Mahallesi’nde asfalt çalışmasına start verdi.

İskele Mahallesi’nde ki ilk asfalt  çalışması startını Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, İlçe Kaymakamı İsmail Gültekin, Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Çetin  ile birlikte verdi. İlçedeki bütün faaliyetleri yakından takip eden ve  her zaman halkla  iç içe olan  Kaymakam Gültekin  “ bugün anlamlı ve özel bir gün. Belediyemizin böyle bir günde, başlattığı asfalt çalışmasının hayırlı olacağından zerre kadar şüphemiz yok.  Ben bu çalışmalarda emeği geçen, belediye çalışanlarımıza  çok teşekkür ederim. Çalışma ilçemize ve mahallemize tekrardan hayırlı olsun.” Dedi.   “Yol Medeniyettir, Zenginliktir, Kalitedir” Her fırsatta ilçede asfaltsız yol bırakmayacağını vurgulayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “Yol medeniyettir, yol zenginliktir, yol kalitedir.Anamur’umuzun en büyük sorunlarından birisi yol. İşte bu yüzden göreve geldiğimiz günden beri ilçe genelinde yol çalışması yapıyoruz.19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Mübarek Kadir Gecesinin aynı güne  denk geldiği bu anlamlı günde Yalıevleri  Mahallesi’nde  asfalt dökme çalışmasının startını verdik. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun. “ dedi      Çalışma hakkında teknik ekipten detaylı bilgi alan ekip, personele kolaylıklar dileyerek çalışma alanından ayrıldı.
Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Mübarek Kadir Gecesinin denk geldiği günde İskele Mahallesi’nde asfalt çalışmasına start verdi.

İskele Mahallesi’nde ki ilk asfalt  çalışması startını Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, İlçe Kaymakamı İsmail Gültekin, Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Çetin  ile birlikte verdi.


İlçedeki bütün faaliyetleri yakından takip eden ve  her zaman halkla  iç içe olan  Kaymakam Gültekin  “ bugün anlamlı ve özel bir gün. Belediyemizin böyle bir günde, başlattığı asfalt çalışmasının hayırlı olacağından zerre kadar şüphemiz yok.  Ben bu çalışmalarda emeği geçen, belediye çalışanlarımıza  çok teşekkür ederim. Çalışma ilçemize ve mahallemize tekrardan hayırlı olsun.” Dedi.


  “Yol Medeniyettir, Zenginliktir, Kalitedir”


Her fırsatta ilçede asfaltsız yol bırakmayacağını vurgulayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “Yol medeniyettir, yol zenginliktir, yol kalitedir.Anamur’umuzun en büyük sorunlarından birisi yol. İşte bu yüzden göreve geldiğimiz günden beri ilçe genelinde yol çalışması yapıyoruz.19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Mübarek Kadir Gecesinin aynı güne  denk geldiği bu anlamlı günde Yalıevleri  Mahallesi’nde  asfalt dökme çalışmasının startını verdik. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun. “ dedi
     Çalışma hakkında teknik ekipten detaylı bilgi alan ekip, personele kolaylıklar dileyerek çalışma alanından ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.