Başkan Seçer’den Kurban Bayramı Mesajı

30.07.2020 - 16:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer’den Kurban Bayramı Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Kurban Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, birbirlerine olan saygı ve sevgilerinin perçinlendiği çok özel günlerdir. İnsanlığın sağlık başta olmak üzere, barış ve huzura çok daha fazla ihtiyacı olduğu bu günlerde, bu bayramın huzurlu bir hayatın kapılarını açmasını tüm kalbimle diliyorum. Bizler; köklü tarihi ve kültürel mirasıyla yüzyıllardır hoşgörü ve barışın merkezi olan güzel kentimizin, daha mutlu ve huzurlu gelişmesi, kalkınması ve hak ettiği değerleri kazanarak yarınlara yürümesi için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, gerek bayram öncesi yaptığımız hizmetlerimizle gerekse de bayram süresince yürüteceğimiz çalışmalarla kentimizde bayramın güzel bir şekilde geçmesi için her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; paylaşma ve dayanışmanın daimi olduğu nice bayramlar dileğiyle mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum.”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Kurban Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, birbirlerine olan saygı ve sevgilerinin perçinlendiği çok özel günlerdir.

İnsanlığın sağlık başta olmak üzere, barış ve huzura çok daha fazla ihtiyacı olduğu bu günlerde, bu bayramın huzurlu bir hayatın kapılarını açmasını tüm kalbimle diliyorum.

Bizler; köklü tarihi ve kültürel mirasıyla yüzyıllardır hoşgörü ve barışın merkezi olan güzel kentimizin, daha mutlu ve huzurlu gelişmesi, kalkınması ve hak ettiği değerleri kazanarak yarınlara yürümesi için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, gerek bayram öncesi yaptığımız hizmetlerimizle gerekse de bayram süresince yürüteceğimiz çalışmalarla kentimizde bayramın güzel bir şekilde geçmesi için her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; paylaşma ve dayanışmanın daimi olduğu nice bayramlar dileğiyle mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.