Başkan Seçer, 'Sahilleri halkın yararına açacağız'

29.04.2019 - 19:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer, 'Sahilleri halkın yararına açacağız'

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersinlilerin sabırsızlıkla hizmete açılmasını beklediği sahil kafeleri ile ilgili müjdeyi verdi. Belediye şirketlerinin işleteceği kafelerin şahıslara verilmeyeceğinin altını çizen Başkan Seçer, “Orası halkın yeri. Asgari ücretle geçinen biri gidip orada 10 liraya çay içemez. O yüzden makul fiyatlar sunacağız. Vatandaş ailesiyle gitsin güzel vakit geçirsin” dedi.

Başkan Seçer: “Sahilleri halkın yararına açacağız” Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ele alınan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Sahil Bandı Düzenleme Projesi’nde sona yaklaşılırken, burada hizmet verecek kafeler ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den sevindirici bir haber geldi. Mersinli vatandaşların en çok şikâyetçi olduğu konulardan biri olan sahil düzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Seçer, kafeleri halkın yararına olacak şekilde açarak kaliteli ve ucuz hizmet verileceğini duyurdu. Kafelerin işletmeciliğini şahıslara vermeyeceğini belirten Başkan Seçer, “Sahilde 9 kafe var biliyorsunuz. Şimdi herkes aklından ‘acaba bu kafeleri hangi adamına verecek’ diye düşünüyor. Ben bu kafeleri halka vereceğim. Adama filan kafe yok. Ben devletçiyim. Orayı şirketlerimiz üzerinden vatandaşın faydalanacağı mekânlar haline getireceğiz. Derdimiz oradan para kazanmak değil. Orası halkın yeri. Orası yapılmış ama iyi de yapılmamış onu da söyleyeyim. Böyle proje olmaz. Kabulünü kim yapmışsa soruşturma açılmasını istedim. Böyle tuvalet mi olur, böyle tesis mi olur, böyle malzeme mi kullanılır? Oraları tekrar elden geçireceğiz. 9 tane kapısı açılmamış yer. Elden geçirip, vatandaşın hizmetine açacağız. Vatandaş gitsin çayını, kahvesini içsin. Ailesiyle güzel vakit geçirsin. Vatandaşlarımıza makul fiyatlar sunacağız. Asgari ücretle geçinen insan gidip pahalı bir yerde 10 TL’ye çay içemez. Sahilleri halkın yararına açacağız. Daha birçok alanda bu tarz işletmelerimiz olacak” diye konuştu.   Şirketlere Müdahale Geliyor Zararda olan Büyükşehir Belediye şirketleri ile ilgili birilerinin suiistimalde bulunduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Orada da bizim anlayışımıza uygun bir yönetim olacak. Maalesef şirketlerin durumu iyi değil. Üzerinde çalışmalar devam ediyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu tip yapılar siyasetçi için taraftarlarına sunulacak çok önemli imkânlardır. Ben bakıyorum, bunun üzerinden kimse faydalanmamış. Vatandaş şikâyetçi. Vatandaş yüksek bedel ödüyorum diyor ama şirket zararda. Demek ki birileri suiistimal yapmış. Şezlongu, çayı, suyu burada bedava vermemiş. Şirketin para kazanması lazım. Şirket şimdi Büyükşehir’den para istiyorlar. Biz bunları izleyelim mi? Müdahale mi edelim? Benim vicdanım izlemeye müsaade etmiyor. Bana göre doğru olanı yapacağım”  şeklinde konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersinlilerin sabırsızlıkla hizmete açılmasını beklediği sahil kafeleri ile ilgili müjdeyi verdi. Belediye şirketlerinin işleteceği kafelerin şahıslara verilmeyeceğinin altını çizen Başkan Seçer, “Orası halkın yeri. Asgari ücretle geçinen biri gidip orada 10 liraya çay içemez. O yüzden makul fiyatlar sunacağız. Vatandaş ailesiyle gitsin güzel vakit geçirsin” dedi.

Başkan Seçer: “Sahilleri halkın yararına açacağız”

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ele alınan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Sahil Bandı Düzenleme Projesi’nde sona yaklaşılırken, burada hizmet verecek kafeler ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den sevindirici bir haber geldi. Mersinli vatandaşların en çok şikâyetçi olduğu konulardan biri olan sahil düzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Seçer, kafeleri halkın yararına olacak şekilde açarak kaliteli ve ucuz hizmet verileceğini duyurdu. Kafelerin işletmeciliğini şahıslara vermeyeceğini belirten Başkan Seçer, “Sahilde 9 kafe var biliyorsunuz. Şimdi herkes aklından ‘acaba bu kafeleri hangi adamına verecek’ diye düşünüyor. Ben bu kafeleri halka vereceğim. Adama filan kafe yok. Ben devletçiyim. Orayı şirketlerimiz üzerinden vatandaşın faydalanacağı mekânlar haline getireceğiz. Derdimiz oradan para kazanmak değil. Orası halkın yeri. Orası yapılmış ama iyi de yapılmamış onu da söyleyeyim. Böyle proje olmaz. Kabulünü kim yapmışsa soruşturma açılmasını istedim. Böyle tuvalet mi olur, böyle tesis mi olur, böyle malzeme mi kullanılır? Oraları tekrar elden geçireceğiz. 9 tane kapısı açılmamış yer. Elden geçirip, vatandaşın hizmetine açacağız. Vatandaş gitsin çayını, kahvesini içsin. Ailesiyle güzel vakit geçirsin. Vatandaşlarımıza makul fiyatlar sunacağız. Asgari ücretle geçinen insan gidip pahalı bir yerde 10 TL’ye çay içemez. Sahilleri halkın yararına açacağız. Daha birçok alanda bu tarz işletmelerimiz olacak” diye konuştu.

 

Şirketlere Müdahale Geliyor

Zararda olan Büyükşehir Belediye şirketleri ile ilgili birilerinin suiistimalde bulunduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Orada da bizim anlayışımıza uygun bir yönetim olacak. Maalesef şirketlerin durumu iyi değil. Üzerinde çalışmalar devam ediyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu tip yapılar siyasetçi için taraftarlarına sunulacak çok önemli imkânlardır. Ben bakıyorum, bunun üzerinden kimse faydalanmamış. Vatandaş şikâyetçi. Vatandaş yüksek bedel ödüyorum diyor ama şirket zararda. Demek ki birileri suiistimal yapmış. Şezlongu, çayı, suyu burada bedava vermemiş. Şirketin para kazanması lazım. Şirket şimdi Büyükşehir’den para istiyorlar. Biz bunları izleyelim mi? Müdahale mi edelim? Benim vicdanım izlemeye müsaade etmiyor. Bana göre doğru olanı yapacağım”  şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.