Başkan Tarhan Oyunu Kullandı

Siyaset 31.03.2019 - 16:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tarhan Oyunu Kullandı

Yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yerel seçimlerde oyunu kullandı.

Oyunu kullanmak için saat 10.00’da Kuyuluk Çankaya Mahallesinde bulunan Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne eşi Sembol Tarhan ile gelen Başkan Tarhan, oy kullanan vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaştı. 1101 numaralı sandıkta oyunu, ‘hayırlı olsun’ temennileri ve vatandaşların alkışları eşliğinde kullanan Başkan Tarhan, diğer sandıkları da dolaşarak seçim görevlilerine kolaylıklar diledi. Oyunu kullanan vatandaşlara sohbet eden Başkan Tarhan, fotoğraf çekme isteklerini de kırmadı. Oylarının aydınlık Türkiye için hayırlı olmasını dilediğini dile getiren Başkan Tarhan, vatandaşların oylarını rahatça kullanabilmeleri için gereken tedbirleri aldıklarını söyledi. Özellikle engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlar için başta araç temini olmak üzere çeşitli kolaylıklar sağladıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Dileğimiz tüm vatandaşlarımızın, demokrasi içersinde aydınlık bir Türkiye için oylarını kullanabilmeleridir. Mezitli bu konuda özel bir ilçe. Mezitli’de yaşayan herkes demokrasiye inanmış, özgürlerine sahip çıkan, çağdaş insanlar. Hiçbir sıkıntılı durum yaşanmadan oyların kullanılacağından kaygım yok. Biz de belediye olarak, gerek oy kullanan vatandaşlar için gerekse seçimde görevli arkadaşlarımız için gereken tedbirleri alarak, belirli kolaylıklar sağladık. Oy kullanacağı sandıklara ulaşmakta zorluk çeken, yeterli imkanı bulunmayan, engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlar için araç temini gerçekleştirdik. Vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemsi için oy kullanılacak okullarda önlemler aldık. Sandık görevlileri için de su, yiyecek gibi destek malzemelerini temin ettik” dedi. Sandık güvenliği açısından bir kaygısı olmadığını ifade eden Başkan Tarhan, halkın sandığına sahip çıkacağına, son ana kadar oyunun peşini bırakmayacağına inandığını söyledi. Kullanılan oyların tüm Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Başkan Tarhan, şu açıklamalarda bulundu: “Sonuç ne olursa olsun halkın iradesi esas olacağı için her zaman olduğu gibi saygıyla karşılayacağız. Halkımızın kararına saygı duymak durumundayız. Her zaman en doğru olana karar vermiştir diyeceğiz. Halkımız eğer tercih etmemişse, kişi kuru kendinde aramalı. Ben 5 yılda yaptıklarımızı sağlıklı bir şekilde halkımıza anlattığımıza inanıyorum. Sağlıklı bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Kısa sürede sonuçları alacağımızı düşünüyorum. Seçim süreci boyunca tüm siyasi partilere ve aday arkadaşlara teşekkür ediyorum. Mezitli’ye yakışır biçimde sağlıklı bir seçim süreci yaşadık. Olgunluk içersinde seçim geçirdik. Bugün de hiçbir olumsuz olay yaşanmadan seçimi tamamlayacağız. Yağmurlu bir havada vatandaşlarımızı takdire şayan bir biçimde oy kullanma hakkını kullanmaya özen gösteriyor. Bu seçim geleceğimiz için, çocuklarımız için değerlerimiz için sesini yükseltme seçimidir. Bu yağmurun gelecek bahara gebe olduğunu herkes görüyor.”  
Yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yerel seçimlerde oyunu kullandı.

Oyunu kullanmak için saat 10.00’da Kuyuluk Çankaya Mahallesinde bulunan Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne eşi Sembol Tarhan ile gelen Başkan Tarhan, oy kullanan vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaştı. 1101 numaralı sandıkta oyunu, ‘hayırlı olsun’ temennileri ve vatandaşların alkışları eşliğinde kullanan Başkan Tarhan, diğer sandıkları da dolaşarak seçim görevlilerine kolaylıklar diledi. Oyunu kullanan vatandaşlara sohbet eden Başkan Tarhan, fotoğraf çekme isteklerini de kırmadı.

Oylarının aydınlık Türkiye için hayırlı olmasını dilediğini dile getiren Başkan Tarhan, vatandaşların oylarını rahatça kullanabilmeleri için gereken tedbirleri aldıklarını söyledi. Özellikle engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlar için başta araç temini olmak üzere çeşitli kolaylıklar sağladıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Dileğimiz tüm vatandaşlarımızın, demokrasi içersinde aydınlık bir Türkiye için oylarını kullanabilmeleridir. Mezitli bu konuda özel bir ilçe. Mezitli’de yaşayan herkes demokrasiye inanmış, özgürlerine sahip çıkan, çağdaş insanlar. Hiçbir sıkıntılı durum yaşanmadan oyların kullanılacağından kaygım yok. Biz de belediye olarak, gerek oy kullanan vatandaşlar için gerekse seçimde görevli arkadaşlarımız için gereken tedbirleri alarak, belirli kolaylıklar sağladık. Oy kullanacağı sandıklara ulaşmakta zorluk çeken, yeterli imkanı bulunmayan, engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlar için araç temini gerçekleştirdik. Vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemsi için oy kullanılacak okullarda önlemler aldık. Sandık görevlileri için de su, yiyecek gibi destek malzemelerini temin ettik” dedi.

Sandık güvenliği açısından bir kaygısı olmadığını ifade eden Başkan Tarhan, halkın sandığına sahip çıkacağına, son ana kadar oyunun peşini bırakmayacağına inandığını söyledi.

Kullanılan oyların tüm Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Başkan Tarhan, şu açıklamalarda bulundu:

“Sonuç ne olursa olsun halkın iradesi esas olacağı için her zaman olduğu gibi saygıyla karşılayacağız. Halkımızın kararına saygı duymak durumundayız. Her zaman en doğru olana karar vermiştir diyeceğiz. Halkımız eğer tercih etmemişse, kişi kuru kendinde aramalı. Ben 5 yılda yaptıklarımızı sağlıklı bir şekilde halkımıza anlattığımıza inanıyorum. Sağlıklı bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Kısa sürede sonuçları alacağımızı düşünüyorum. Seçim süreci boyunca tüm siyasi partilere ve aday arkadaşlara teşekkür ediyorum. Mezitli’ye yakışır biçimde sağlıklı bir seçim süreci yaşadık. Olgunluk içersinde seçim geçirdik. Bugün de hiçbir olumsuz olay yaşanmadan seçimi tamamlayacağız. Yağmurlu bir havada vatandaşlarımızı takdire şayan bir biçimde oy kullanma hakkını kullanmaya özen gösteriyor. Bu seçim geleceğimiz için, çocuklarımız için değerlerimiz için sesini yükseltme seçimidir. Bu yağmurun gelecek bahara gebe olduğunu herkes görüyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.