Başkan Yılmaz'dan Başsağlığı Mesajı

28.02.2020 - 15:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz'dan Başsağlığı Mesajı

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş Mehmet Muhammet Akay'ın acı haberi, Toroslar İlçesi Selçuklar Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, acı haberin ulaşmasının ardından şehidin ailesine şehadet haberini Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ve askeri yetkililerle birlikte verdi.            "Türkiye Büyük Bir Devlet, Türk Milleti Büyük Bir Millettir"            "Yüreğimize ateş düştü" diyen Başkan Yılmaz; "Başımız sağolsun. Çok zor bir geceydi. Toroslar ilçemizden Uzman Çavuş Mehmet Muhammet Akay, Erdemli ilçemizden Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel, Silifke ilçemizden Piyade Uzman Onbaşı Osman Ak kardeşlerimiz bu hain saldırıda şehit düştü. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, büyük Türk Milleti'ne başsağlığı diliyorum. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Türkiye büyük bir devlettir, Türk Milleti büyük bir millettir. Türk Milleti, her zamanki gibi birlik ve beraberlikle bunun altından kalkacaktır. 5 bin yıldır böyle oldu. Yine böyle olacak. Ayrıca yapılan açıklamalara göre göçmenlerin Avrupa'ya gidişlerinin önü açıldı. Bu konuda bizden yardım isteyen göçmenlere yardımcı olmaya hazırız" şeklinde konuştu.    
Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş Mehmet Muhammet Akay'ın acı haberi, Toroslar İlçesi Selçuklar Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, acı haberin ulaşmasının ardından şehidin ailesine şehadet haberini Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ve askeri yetkililerle birlikte verdi.

          

"Türkiye Büyük Bir Devlet, Türk Milleti Büyük Bir Millettir"

 

         "Yüreğimize ateş düştü" diyen Başkan Yılmaz; "Başımız sağolsun. Çok zor bir geceydi. Toroslar ilçemizden Uzman Çavuş Mehmet Muhammet Akay, Erdemli ilçemizden Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel, Silifke ilçemizden Piyade Uzman Onbaşı Osman Ak kardeşlerimiz bu hain saldırıda şehit düştü. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, büyük Türk Milleti'ne başsağlığı diliyorum. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Türkiye büyük bir devlettir, Türk Milleti büyük bir millettir. Türk Milleti, her zamanki gibi birlik ve beraberlikle bunun altından kalkacaktır. 5 bin yıldır böyle oldu. Yine böyle olacak. Ayrıca yapılan açıklamalara göre göçmenlerin Avrupa'ya gidişlerinin önü açıldı. Bu konuda bizden yardım isteyen göçmenlere yardımcı olmaya hazırız" şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.