Başkan Yılmaz, 'Kıbrıs Barış Harekatı, Önemli Bir Zaferdir'

20.07.2019 - 16:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Kıbrıs Barış Harekatı, Önemli Bir Zaferdir'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 45. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahramanlık destanı yazdığı Kıbrıs Barış Harekatı hakkında yayınladığı mesajında, “Kıbrıs Adası'nda Türklerin uğradığı baskı ve zulmü ortadan kaldırmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) 20 Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen harekatın üzerinden 45 yıl geçti. Kıbrıs Harekatı, Türk Milleti’ni eşi benzeri olmayan bir biçimde kenetleyen, zorlu şartlarda gerçekleştirilen önemli bir zaferdir.” dedi. Kıbrıs Barış Harekatı şehitlerine rahmet dileyen Başkan Yılmaz, “Yüzlerce masum ve sivil Kıbrıslı Türk, insanlık dışı yöntemler ve işkencelerle katledilmesi üzerine Türk askerinin başlattığı hareketle bu katliam bitirilmiştir. Bu zafer ile Türk Milleti, gücünü bir kez daha kanıtlamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; KKTC kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ı saygıyla anıyor,  tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler dilerim.” diye konuştu.    
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 45. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahramanlık destanı yazdığı Kıbrıs Barış Harekatı hakkında yayınladığı mesajında, “Kıbrıs Adası'nda Türklerin uğradığı baskı ve zulmü ortadan kaldırmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) 20 Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen harekatın üzerinden 45 yıl geçti. Kıbrıs Harekatı, Türk Milleti’ni eşi benzeri olmayan bir biçimde kenetleyen, zorlu şartlarda gerçekleştirilen önemli bir zaferdir.” dedi.

Kıbrıs Barış Harekatı şehitlerine rahmet dileyen Başkan Yılmaz, “Yüzlerce masum ve sivil Kıbrıslı Türk, insanlık dışı yöntemler ve işkencelerle katledilmesi üzerine Türk askerinin başlattığı hareketle bu katliam bitirilmiştir. Bu zafer ile Türk Milleti, gücünü bir kez daha kanıtlamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; KKTC kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ı saygıyla anıyor,  tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler dilerim.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.