Başkan Yılmaz, Miraç Kandili'ni Ve Nevruz'u Kutladı

21.03.2020 - 11:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, Miraç Kandili'ni Ve Nevruz'u Kutladı

Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajla Miraç Kandili'ni Ve Nevruz'u Kutladı

Toroslar Beleldiye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.          Kandillerin; birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun pekişmesinde önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Bu mübarek gecenin tüm insanlık alemine sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini dilerim” dedi.           Başkan Yılmaz; "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV),  Allah'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'ne kavuşmanın hazzı ve heyecanı içerisindeyiz. Feyiz ve bereketin coştuğu Miraç gecesi aynı zamanda mübarek Ramazan Ayı'nın da müjdecisidir. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gece hürmetine ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs hastalığının bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde ülkemizin bekası, milletimizin sağlık ve huzuru için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.     BAŞKAN YILMAZ: "NEVRUZ; YENİGÜN, YENİ BİR UMUTTUR"             Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.           "Bugün idrak ettiğimiz Nevruz'un, güzelliklerin habercisi olmasını diliyorum" diyen Başkan Yılmaz, her yeni bir günün yeni bir umut olduğunu söyledi.             Nevruz'un, asırlardır Türk kültürünün önemli bir parçası olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Türk dünyasının, yeniden doğuşunu simgeleyen ve yaklaşık 4 bin yıldır kutlanan Nevruz, Türk'ün varoluş destanı olan Ergenekon'dan çıkış günüdür. Nevruz, yeni bir gün olduğu kadar, baharın uyanış müjdecisi ve Türk'ün bayramıdır. Doğanın canlandığı, dostluğun pekiştiği, kardeşliğin güçlendiği Nevruz'u yaşamak ve gelecek nesillere aktarmak milletçe hepimizin görevidir" dedi.             "Ülke olarak birlik, beraberlik, sağlık ve huzura en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Bizler, tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice zaferler kazanmış bir ecdadın torunlarıyız. Tüm dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını karşısında da mücadelemizi hep birlikte vereceğiz. Nevruz Bayramı'nı, tüm insanlık için güzelliklerin, sevginin, barışın ve huzurun yeniden dirilişi olarak görüyor, bu salgının insanlarımıza zarar vermeden bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Bu duygu düşüncelerle Türk dünyasının ve tüm hemşehrilerimin Nevruz Bayramı'nı kutlar, sağlık, huzur ve esenlikler dilerim" diye konuştu.
Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajla Miraç Kandili'ni Ve Nevruz'u Kutladı

Toroslar Beleldiye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

         Kandillerin; birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun pekişmesinde önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Bu mübarek gecenin tüm insanlık alemine sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini dilerim” dedi.

          Başkan Yılmaz; "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV),  Allah'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'ne kavuşmanın hazzı ve heyecanı içerisindeyiz. Feyiz ve bereketin coştuğu Miraç gecesi aynı zamanda mübarek Ramazan Ayı'nın da müjdecisidir. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gece hürmetine ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs hastalığının bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde ülkemizin bekası, milletimizin sağlık ve huzuru için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.

 


 

BAŞKAN YILMAZ: "NEVRUZ; YENİGÜN, YENİ BİR UMUTTUR"

 

          Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

          "Bugün idrak ettiğimiz Nevruz'un, güzelliklerin habercisi olmasını diliyorum" diyen Başkan Yılmaz, her yeni bir günün yeni bir umut olduğunu söyledi.

 

          Nevruz'un, asırlardır Türk kültürünün önemli bir parçası olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Türk dünyasının, yeniden doğuşunu simgeleyen ve yaklaşık 4 bin yıldır kutlanan Nevruz, Türk'ün varoluş destanı olan Ergenekon'dan çıkış günüdür. Nevruz, yeni bir gün olduğu kadar, baharın uyanış müjdecisi ve Türk'ün bayramıdır. Doğanın canlandığı, dostluğun pekiştiği, kardeşliğin güçlendiği Nevruz'u yaşamak ve gelecek nesillere aktarmak milletçe hepimizin görevidir" dedi.

 

          "Ülke olarak birlik, beraberlik, sağlık ve huzura en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Bizler, tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice zaferler kazanmış bir ecdadın torunlarıyız. Tüm dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını karşısında da mücadelemizi hep birlikte vereceğiz. Nevruz Bayramı'nı, tüm insanlık için güzelliklerin, sevginin, barışın ve huzurun yeniden dirilişi olarak görüyor, bu salgının insanlarımıza zarar vermeden bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Bu duygu düşüncelerle Türk dünyasının ve tüm hemşehrilerimin Nevruz Bayramı'nı kutlar, sağlık, huzur ve esenlikler dilerim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.