Başkan Yılmaz, Zabıta Haftası’nı Kutladı

05.09.2019 - 13:20, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, Zabıta Haftası’nı Kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Zabıta Teşkilatı’nın 193’üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle Zabıta Personeliyle bir araya geldi

Belediye Zabıta Müdürü Alim Sevim ve personelini makamında ağırlayarak Zabıta haftasını kutlayan Başkan Yılmaz; “Zabıta Teşkilatı, yerel yönetimlerin adeta bir omurgasıdır. Görevleri gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta personelimiz, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir.” dedi.             “Biz büyük bir aileyiz. Geleceğe daha yaşanılabilir bir kent bırakmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diyen Başkan Yılmaz; “Hizmetlerimizi, halkımızın memnuniyetini en üst seviyede tutarak gerçekleştiriyoruz. Zaman mefhumu olmadan halkımızın huzuru, sağlığı ve güvenliği için görevlerini özveriyle yerine getiren zabıta teşkilatımız da belediyemiz ve vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görerek İlçemizin gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; bugüne kadar fedakarca yaptıkları çalışmalarından dolayı başta Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri olmak üzere Ülkemizin dört yanında görevini özveriyle sürdüren Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.             Başkan Yılmaz’ın her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden Zabıta Müdürü Alim Sevim de Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Yılmaz da zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.    
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Zabıta Teşkilatı’nın 193’üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle Zabıta Personeliyle bir araya geldi

Belediye Zabıta Müdürü Alim Sevim ve personelini makamında ağırlayarak Zabıta haftasını kutlayan Başkan Yılmaz; “Zabıta Teşkilatı, yerel yönetimlerin adeta bir omurgasıdır. Görevleri gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta personelimiz, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir.” dedi.

            “Biz büyük bir aileyiz. Geleceğe daha yaşanılabilir bir kent bırakmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diyen Başkan Yılmaz; “Hizmetlerimizi, halkımızın memnuniyetini en üst seviyede tutarak gerçekleştiriyoruz. Zaman mefhumu olmadan halkımızın huzuru, sağlığı ve güvenliği için görevlerini özveriyle yerine getiren zabıta teşkilatımız da belediyemiz ve vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görerek İlçemizin gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; bugüne kadar fedakarca yaptıkları çalışmalarından dolayı başta Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri olmak üzere Ülkemizin dört yanında görevini özveriyle sürdüren Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.

            Başkan Yılmaz’ın her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden Zabıta Müdürü Alim Sevim de Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Yılmaz da zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.