Bayram süresince ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti TOTAL istasyonlarında

30.07.2020 - 12:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Bayram süresince ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti TOTAL istasyonlarında

TOTAL'den bayram süresince gerçekleştirilecek ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti ile daha güvende olacaksınız.

TOTAL'in, Kurban Bayramı süresince 17 ilde 43 istasyonunda gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz araç dezenfeksiyon hizmeti ile sağlıklı yolculuklar diliyor. TOTAL İstasyonları’nda sağlığınız her şeyden daha değerli. Ücretsiz araç dezenfeksiyon hizmeti verilen istasyon bilgilerine mobil uygulamasından ya da web sitesinden ulaşabilirsiniz.   Akbelen TOTAL: Akbelen mahallesi Akbelen Bulvarı -TOROSLAR www.total.com.tr #HijyeniGüzel #Totalistasyonları
TOTAL'den bayram süresince gerçekleştirilecek ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti ile daha güvende olacaksınız.

TOTAL'in, Kurban Bayramı süresince 17 ilde 43 istasyonunda gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz araç dezenfeksiyon hizmeti ile sağlıklı yolculuklar diliyor.

TOTAL İstasyonları’nda sağlığınız her şeyden daha değerli. Ücretsiz araç dezenfeksiyon hizmeti verilen istasyon bilgilerine mobil uygulamasından ya da web sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Akbelen TOTAL: Akbelen mahallesi Akbelen Bulvarı -TOROSLAR

www.total.com.tr

#HijyeniGüzel

#Totalistasyonları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.