Belediye Kendi Plentinde Üretiyor, Vatandaşın Ayağına Seriyor

23.09.2020 - 21:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Belediye Kendi Plentinde Üretiyor, Vatandaşın Ayağına Seriyor

Erdemli Belediyesi kendi plentinde asfaltını üretiyor, vatandaşın ayağına seriyor. Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıfır rakımından bin beş yüz rakımına kadar beş farklı noktada aynı anda çalışma yürütüyor.

Erdemli Belediyesi tarafından 71 mahallede aralıksız süren hizmet maratonu hız kesmeden devam ediyor. Hiçbir ayrım gözetmeden, eşit bir şekilde vatandaşlara hizmet eden Erdemli Belediyesi, yürüttüğü çalışmaları ise kendi imkânları ile sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin bu kez çalışma adresi ise Kızkalesi Mahallesiydi. Ekipler, kendi tesislerinde ürettiği asfaltı vatandaşların ayağına seriyor. “Üreten Belediye, Erdemli Belediyesi” İki yüzün üzerinde araç filosu ile beş farklı noktada aynı anda çalışma yapma kabiliyeti olan Erdemli Belediyesi ekipleri, asfalt ihtiyacının büyük bir oranını kendi imkânları ile karşılıyor. Erdemli Belediyesi’nin, her alanda üretim politikası ile hareket ettiğini vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  “ 2014 yılında çıkan Büyükşehir Yasası ile nüfusumuzdaki artışa ve coğrafyamızdaki genişlemeye rağmen her mahallemize hizmet götürdük. Bunda hiç şüphesiz ki mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz demeden, 7/24 esası ile çalışan yol arkadaşlarımızın emeği büyüktür. Belediyecilik ekip işidir, bu yüzden Erdemli’nin her noktasında nasırlı ellerinin izi bulunan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlçeyi modern bir şehir haline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Erdemli Belediyesi kendi plentinde asfaltını üretiyor, vatandaşın ayağına seriyor. Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıfır rakımından bin beş yüz rakımına kadar beş farklı noktada aynı anda çalışma yürütüyor.

Erdemli Belediyesi tarafından 71 mahallede aralıksız süren hizmet maratonu hız kesmeden devam ediyor. Hiçbir ayrım gözetmeden, eşit bir şekilde vatandaşlara hizmet eden Erdemli Belediyesi, yürüttüğü çalışmaları ise kendi imkânları ile sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin bu kez çalışma adresi ise Kızkalesi Mahallesiydi. Ekipler, kendi tesislerinde ürettiği asfaltı vatandaşların ayağına seriyor.

“Üreten Belediye, Erdemli Belediyesi”

İki yüzün üzerinde araç filosu ile beş farklı noktada aynı anda çalışma yapma kabiliyeti olan Erdemli Belediyesi ekipleri, asfalt ihtiyacının büyük bir oranını kendi imkânları ile karşılıyor. Erdemli Belediyesi’nin, her alanda üretim politikası ile hareket ettiğini vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  “ 2014 yılında çıkan Büyükşehir Yasası ile nüfusumuzdaki artışa ve coğrafyamızdaki genişlemeye rağmen her mahallemize hizmet götürdük. Bunda hiç şüphesiz ki mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz demeden, 7/24 esası ile çalışan yol arkadaşlarımızın emeği büyüktür. Belediyecilik ekip işidir, bu yüzden Erdemli’nin her noktasında nasırlı ellerinin izi bulunan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlçeyi modern bir şehir haline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.