Belediye Şehir Tiyatrosu ‘Odun’ Oyunu ile Perde Dedi

Kültür-Sanat 08.09.2020 - 21:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Belediye Şehir Tiyatrosu ‘Odun’ Oyunu ile Perde Dedi

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, pandemi sonrası kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun olarak sergilediği ‘Odun’ oyunu ile sanatseverlerden tam not aldı.

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Belediye Kültür Merkezinde düzenli hale getirdiği ancak pandemi döneminde ara verdiği tiyatro gösterilerine, kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun bir şekilde yeniden başladı. ‘Odun’ isimli komedi oyununun gala gösterimini gerçekleştiren Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları, gösterim esnasında maske, mesafe ve hijyen kurallarına da dikkat çekti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ülke olarak salgınla mücadelede önemli bir yol kat edildiğine dikkat çekerek, zor günlerden geçen vatandaşların rahatlaması adına, sosyal mesafeli kültürel faaliyetler gerçekleştirdiklerini bildirdi. Tiyatro kültürü noktasında oldukça önemli bir mesafe kat ettiklerini dile getiren Başkan Mükerrem Tollu, “Erdemlimizi, gerçekleştirdiğimiz sanatsal ve kültürel faaliyetlerle de destekliyoruz. Çünkü gelişim tek taraflı değildir. Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak adına, kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem veriyoruz. Bu çalışmalardan biri olan tiyatro gösterilerimize, pandemi döneminde ara verdik. Şu an ise sanat faaliyetlerimize, her mahallemizde kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun olarak düzenlediğimiz açık hava sinema gösterimlerimizle ve Kültür Merkezimizde tiyatro oyunlarımızla devam ediyoruz” diye konuştu.
Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, pandemi sonrası kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun olarak sergilediği ‘Odun’ oyunu ile sanatseverlerden tam not aldı.

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Belediye Kültür Merkezinde düzenli hale getirdiği ancak pandemi döneminde ara verdiği tiyatro gösterilerine, kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun bir şekilde yeniden başladı. ‘Odun’ isimli komedi oyununun gala gösterimini gerçekleştiren Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları, gösterim esnasında maske, mesafe ve hijyen kurallarına da dikkat çekti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ülke olarak salgınla mücadelede önemli bir yol kat edildiğine dikkat çekerek, zor günlerden geçen vatandaşların rahatlaması adına, sosyal mesafeli kültürel faaliyetler gerçekleştirdiklerini bildirdi. Tiyatro kültürü noktasında oldukça önemli bir mesafe kat ettiklerini dile getiren Başkan Mükerrem Tollu, “Erdemlimizi, gerçekleştirdiğimiz sanatsal ve kültürel faaliyetlerle de destekliyoruz. Çünkü gelişim tek taraflı değildir. Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak adına, kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem veriyoruz. Bu çalışmalardan biri olan tiyatro gösterilerimize, pandemi döneminde ara verdik. Şu an ise sanat faaliyetlerimize, her mahallemizde kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun olarak düzenlediğimiz açık hava sinema gösterimlerimizle ve Kültür Merkezimizde tiyatro oyunlarımızla devam ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.