Bin 650 metre yükseklikte doğum günü sürprizi

03.03.2021 - 21:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Bin 650 metre yükseklikte doğum günü sürprizi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, deniz seviyesinden bin 650 metre yükseklikteki Toroslar Dağı’nda sürpriz doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.

. Kırsal bölgede bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Tarhan, bölge halkıyla buluşarak, Sarılar Mahalle Muhtarı Halil Gün’ün doğum gününü kutladı. Toroslar zirvesinde bulunan GölpınarGöleti’nin eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen doğum günü partisine, bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.    Bir anda çiçek ve alkışlarla kutlanan doğum günü partisinde Sarılar Mahalle Muhtarı Halil Gün, şaşkınlığını gizleyemedi. Gün,“Başkanım bugün 1650 metrede doğum günümü kutluyor. Çok şaşırdım hiç beklemiyordum. Doğal manzara harika ve arkadaşlarımla unutamayacağım bir doğum günü sürprizi oldu. Başkanımız Neşet Tarhan’a sürpriz doğum günü düzenlediği çok teşekkür ediyorum”   Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan kısa bir açıklamaya yaparak; “Tepeköy Mahallemize komşu olan Sarılar Mahallemizin Muhtarı Halil Gün’ün bugün doğum günü. Kendisine arkadaşlarıyla birlikte sürpriz yapmak istedik. Sıfırdan, 1650 metre yüksekliğe geldik ve Gölpınar Göleti’nde muhtarımızın doğum gününü kutladık. Kendisine sağlıklı nice yıllar diliyorum. Herkesin burayı görmesini istiyorum. Buranın çok farklı bir güzelliği ve havası var” şeklinde konuştu.  
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, deniz seviyesinden bin 650 metre yükseklikteki Toroslar Dağı’nda sürpriz doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.

. Kırsal bölgede bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Tarhan, bölge halkıyla buluşarak, Sarılar Mahalle Muhtarı Halil Gün’ün doğum gününü kutladı. Toroslar zirvesinde bulunan GölpınarGöleti’nin eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen doğum günü partisine, bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. 

 

Bir anda çiçek ve alkışlarla kutlanan doğum günü partisinde Sarılar Mahalle Muhtarı Halil Gün, şaşkınlığını gizleyemedi. Gün,“Başkanım bugün 1650 metrede doğum günümü kutluyor. Çok şaşırdım hiç beklemiyordum. Doğal manzara harika ve arkadaşlarımla unutamayacağım bir doğum günü sürprizi oldu. Başkanımız Neşet Tarhan’a sürpriz doğum günü düzenlediği çok teşekkür ediyorum”

 

Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan kısa bir açıklamaya yaparak; “Tepeköy Mahallemize komşu olan Sarılar Mahallemizin Muhtarı Halil Gün’ün bugün doğum günü. Kendisine arkadaşlarıyla birlikte sürpriz yapmak istedik. Sıfırdan, 1650 metre yüksekliğe geldik ve Gölpınar Göleti’nde muhtarımızın doğum gününü kutladık. Kendisine sağlıklı nice yıllar diliyorum. Herkesin burayı görmesini istiyorum. Buranın çok farklı bir güzelliği ve havası var” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.