Büyükşehir, Hizmetleriyle Caddeleri Güzelleştiriyor

18.11.2020 - 17:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Büyükşehir, Hizmetleriyle Caddeleri Güzelleştiriyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, cadde ve bulvarlar üzerinde kaldırım, asfalt, refüj ve kavşak düzenleme faaliyetlerini durmaksızın sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’ta Ergenekon Mahallesi Konak mevkii Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi üzerinde kavşak düzenleme, asfalt tamamlama, orta refüj çalışmalarının ardından şimdi de kaldırım çalışması gerçekleştiriyor. Altaylılar Mahallesi 02110, 0290 ve 02125 sokaklar üzerinde kaldırım döşemesi yapan ekipler, Zafer Caddesi’nde bulunan kilitli parke taş ve kaldırımları sökerek, caddenin tamamen yenilenmesi için yoğun mesai harcıyor.   Kent genelinde ve ilçelerde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, cadde ve bulvarlar üzerinde kaldırım, asfalt, refüj ve kavşak düzenleme faaliyetlerini durmaksızın sürdürüyor.   Büyükşehir ekipleri, nüfusu her geçen dönem daha da artan Tarsus’ta özellikle yeni yerleşim bölgelerinde bulunan cadde ve bulvarlar üzerinde eksikleri giderme ve güzelleştirme faaliyetleri gerçekleştiriyor. Ekipler, Tarsus’un yeni yerleşim bölgeleri arasında yer alan Ergenekon Mahallesi Konak mevkiinde yer alan ve çevresinde yüksek katlı binaların bulunduğu Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi üzerinde kavşak düzenleme, refüj, asfalt tamamlama ve yol çizme çalışmalarının ardından kaldırım döşeme faaliyetlerine başladı.   Altaylılar Mahallesi’nde de yollara bakım   Son yıllarda hızla gelişen bir diğer mahalle olan Altaylılar’da da Büyükşehir ekipleri, yine yüksek konutların bulunduğu 02110, 0290 ve 02125 sokaklar üzerinde kaldırım faaliyeti yürütüyor. Kaldırım döşeme işleminin tamamlanmasının ardından söz konusu sokaklarda Büyükşehir ekipleri asfaltlama faaliyeti gerçekleştirecek.   Caddeler tamamen yenileniyor   Tarsus’ta birçok caddenin tamamen yenilenmesi için düğmeye basan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki Anıt Mahallesi’nin tam ortasından geçen Zafer Caddesi’ni de yepyeni bir görünüme kavuşturmak için düğmeye bastı. Zafer Caddesi üzerinde bulunan ve deforme olan kilitli parke taşlarını ve kaldırımları söken Büyükşehir ekipleri, hafriyat işlemlerinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt ve yeniden kaldırım çalışması gerçekleştirecek.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, cadde ve bulvarlar üzerinde kaldırım, asfalt, refüj ve kavşak düzenleme faaliyetlerini durmaksızın sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’ta Ergenekon Mahallesi Konak mevkii Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi üzerinde kavşak düzenleme, asfalt tamamlama, orta refüj çalışmalarının ardından şimdi de kaldırım çalışması gerçekleştiriyor. Altaylılar Mahallesi 02110, 0290 ve 02125 sokaklar üzerinde kaldırım döşemesi yapan ekipler, Zafer Caddesi’nde bulunan kilitli parke taş ve kaldırımları sökerek, caddenin tamamen yenilenmesi için yoğun mesai harcıyor.

 

Kent genelinde ve ilçelerde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, cadde ve bulvarlar üzerinde kaldırım, asfalt, refüj ve kavşak düzenleme faaliyetlerini durmaksızın sürdürüyor.

 

Büyükşehir ekipleri, nüfusu her geçen dönem daha da artan Tarsus’ta özellikle yeni yerleşim bölgelerinde bulunan cadde ve bulvarlar üzerinde eksikleri giderme ve güzelleştirme faaliyetleri gerçekleştiriyor. Ekipler, Tarsus’un yeni yerleşim bölgeleri arasında yer alan Ergenekon Mahallesi Konak mevkiinde yer alan ve çevresinde yüksek katlı binaların bulunduğu Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi üzerinde kavşak düzenleme, refüj, asfalt tamamlama ve yol çizme çalışmalarının ardından kaldırım döşeme faaliyetlerine başladı.

 

Altaylılar Mahallesi’nde de yollara bakım

 

Son yıllarda hızla gelişen bir diğer mahalle olan Altaylılar’da da Büyükşehir ekipleri, yine yüksek konutların bulunduğu 02110, 0290 ve 02125 sokaklar üzerinde kaldırım faaliyeti yürütüyor. Kaldırım döşeme işleminin tamamlanmasının ardından söz konusu sokaklarda Büyükşehir ekipleri asfaltlama faaliyeti gerçekleştirecek.

 

Caddeler tamamen yenileniyor

 

Tarsus’ta birçok caddenin tamamen yenilenmesi için düğmeye basan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki Anıt Mahallesi’nin tam ortasından geçen Zafer Caddesi’ni de yepyeni bir görünüme kavuşturmak için düğmeye bastı. Zafer Caddesi üzerinde bulunan ve deforme olan kilitli parke taşlarını ve kaldırımları söken Büyükşehir ekipleri, hafriyat işlemlerinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt ve yeniden kaldırım çalışması gerçekleştirecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.