Corona Virüsüne Karşı Tarsus'un Her Noktasında İlaçlama Yapılıyor

25.03.2020 - 16:07, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Corona Virüsüne Karşı Tarsus'un Her Noktasında İlaçlama Yapılıyor

Tarsus Belediyesi, şehrin birçok noktasında, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları yürüten ekiplerin sayısını arttırdı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın, Corona Virüsü salgınına karşı başlattığı seferberlik kapsamında ekipler tarafından yürütülen çalışmalar aksatılmadan devam ediyor.   Corona Virüsü salgını ile mücadelede ilçede alınan tedbirlerin ilk gününden itibaren işi sıkı tutan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; belediyenin meslek edindirme merkezinde kişisel hijyene yönelik maske, belediye laboratuvarında dezenfektan üretimi yapılması konusunda öncülük ederken, bir yandan da Temizlik İşleri Müdürlüğünün olanaklarını genişletip şehrin tüm noktalarında yoğun bir şekilde dezenfeksiyon ve ilaçlama yapılmasının önünü açtı.   Corona Virüs salgına karşı tedbir olması açısından ekiplerin 7/24 esasına göre yürüttükleri çalışmaları sürekli takip eden Başkan Bozdoğan; ilaçlanmayan tek bir mahalle kalmayana dek bu faaliyetlerin artarak devam edeceğini bildirdi.   Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli tüm personel rutin temizlik işlerinin yanı sıra, sayıları arttırılan ilaçlama araç ve ekipmanlar ile virüse karşı adeta savaşıyorlar.
Tarsus Belediyesi, şehrin birçok noktasında, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları yürüten ekiplerin sayısını arttırdı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın, Corona Virüsü salgınına karşı başlattığı seferberlik kapsamında ekipler tarafından yürütülen çalışmalar aksatılmadan devam ediyor.

 

Corona Virüsü salgını ile mücadelede ilçede alınan tedbirlerin ilk gününden itibaren işi sıkı tutan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; belediyenin meslek edindirme merkezinde kişisel hijyene yönelik maske, belediye laboratuvarında dezenfektan üretimi yapılması konusunda öncülük ederken, bir yandan da Temizlik İşleri Müdürlüğünün olanaklarını genişletip şehrin tüm noktalarında yoğun bir şekilde dezenfeksiyon ve ilaçlama yapılmasının önünü açtı.

 

Corona Virüs salgına karşı tedbir olması açısından ekiplerin 7/24 esasına göre yürüttükleri çalışmaları sürekli takip eden Başkan Bozdoğan; ilaçlanmayan tek bir mahalle kalmayana dek bu faaliyetlerin artarak devam edeceğini bildirdi.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli tüm personel rutin temizlik işlerinin yanı sıra, sayıları arttırılan ilaçlama araç ve ekipmanlar ile virüse karşı adeta savaşıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.