Deva Partisi Mersin Örgütlenmesini Tamamlamamak Üzere

Siyaset 21.08.2020 - 13:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Deva Partisi Mersin Örgütlenmesini Tamamlamamak Üzere

Ekonomik ve sosyal olarak zor bir dönemden geçen Türkiye’ye yeni bir siyaset anlayışı getirmek amacıyla kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Mersin’de örgütlenme çalışmalarına hız verdi. Deva Partisi Mersin İl Başkanlığı görevine getirilen Cenk Cenkcimenoğlu, Kurucu Kurul Üyeleri ile il ve ilçe kadrolarının oluşması için buluştu.

MERSİN ÖRGÜTLENMESİ TAMAMLANMA AŞAMASINDA Ekonomi ve iş dünyasından önemli isimlerin ağırlıkta olduğu Mihrimah Coşan Arıkan, Yakup Gitmiş, A. Aslan Gülter, Erkin Kara, Hüseyin Taner, Fesih Yıldırım’dan oluşan kadro, İl Başkanı Cenk Cenkcimeoğlu önderliğinde sağlıklı bir örgütlenme yapabilmek amacıyla titiz bir çalışma sürdürüyor. İl ve ilçe örgütleri, parti binaları gibi genel konuların kararlaştırılarak, hazırlıkların bir an önce tamamlanması amacıyla üst üste yaptıkları toplantılarda bir araya gelen kurul üyeleri, Mersin’de sürdürülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde buluyor.   ‘SAYIN BABACAN’IN GÜCÜNE MERSİN’İN DESTEĞİNİ KATACAĞIZ’ Ülkemizin yaşadığı sorunlara acil çözümler getirebilmek amacıyla yola çıkmalarının ardından, vatandaşlardan yoğun ilgi gören Deva Partisi,  Mersin örgütlenmesini sağlıklı bir biçimde oluşturmak için  çalıştıklarını belirten  İl Başkanı Cenk Cenkcimeoğlu, “Ülkemizde son yıllarda yaşanan sıkıntılar, içerisinde bulunduğumuz Korona virüsü dolayısı ile iyice kendisini göstermiştir. Türkiye’yi bu zor dönemden çıkarmak acıyla Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a çıktığı bu yolda en güçlü desteği verebilmek adına çalışıyoruz. En kısa sürede Mersin örgütlenmemizi tamamlamak için Kurucu kurul üyelerimizle birlikte titiz bir çalışma yürütüyoruz. Genel Başkanımızın dinamik yapısına destek verecek parti tüzüğümüzde de yer aldığı gibi yönetimde söz sahibi olacak kadınların en az yüzde 30, gençlerin ise yüzde 25 ağırlıkta olduğu bir örgütlenme yapmak istiyoruz. Özellikle daha önce siyasette yer almamış insanlarımızı kadromuza katmak istiyoruz. Bu nedenle son derece hassas davranıyoruz. Halkımızın teveccühü ile böylesi kısa bir sürede çok büyük yol kat eden Demokrasi ve Atılım Partimize Mersin’in gücünü de katarak iktidar hedefine koşar adım ilerleyeceğiz” dedi.
Ekonomik ve sosyal olarak zor bir dönemden geçen Türkiye’ye yeni bir siyaset anlayışı getirmek amacıyla kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Mersin’de örgütlenme çalışmalarına hız verdi. Deva Partisi Mersin İl Başkanlığı görevine getirilen Cenk Cenkcimenoğlu, Kurucu Kurul Üyeleri ile il ve ilçe kadrolarının oluşması için buluştu.

MERSİN ÖRGÜTLENMESİ TAMAMLANMA AŞAMASINDA

Ekonomi ve iş dünyasından önemli isimlerin ağırlıkta olduğu Mihrimah Coşan Arıkan, Yakup Gitmiş, A. Aslan Gülter, Erkin Kara, Hüseyin Taner, Fesih Yıldırım’dan oluşan kadro, İl Başkanı Cenk Cenkcimeoğlu önderliğinde sağlıklı bir örgütlenme yapabilmek amacıyla titiz bir çalışma sürdürüyor.

İl ve ilçe örgütleri, parti binaları gibi genel konuların kararlaştırılarak, hazırlıkların bir an önce tamamlanması amacıyla üst üste yaptıkları toplantılarda bir araya gelen kurul üyeleri, Mersin’de sürdürülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde buluyor.

 

‘SAYIN BABACAN’IN GÜCÜNE MERSİN’İN DESTEĞİNİ KATACAĞIZ’

Ülkemizin yaşadığı sorunlara acil çözümler getirebilmek amacıyla yola çıkmalarının ardından, vatandaşlardan yoğun ilgi gören Deva Partisi,  Mersin örgütlenmesini sağlıklı bir biçimde oluşturmak için  çalıştıklarını belirten  İl Başkanı Cenk Cenkcimeoğlu, “Ülkemizde son yıllarda yaşanan sıkıntılar, içerisinde bulunduğumuz Korona virüsü dolayısı ile iyice kendisini göstermiştir. Türkiye’yi bu zor dönemden çıkarmak acıyla Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a çıktığı bu yolda en güçlü desteği verebilmek adına çalışıyoruz. En kısa sürede Mersin örgütlenmemizi tamamlamak için Kurucu kurul üyelerimizle birlikte titiz bir çalışma yürütüyoruz. Genel Başkanımızın dinamik yapısına destek verecek parti tüzüğümüzde de yer aldığı gibi yönetimde söz sahibi olacak kadınların en az yüzde 30, gençlerin ise yüzde 25 ağırlıkta olduğu bir örgütlenme yapmak istiyoruz. Özellikle daha önce siyasette yer almamış insanlarımızı kadromuza katmak istiyoruz. Bu nedenle son derece hassas davranıyoruz. Halkımızın teveccühü ile böylesi kısa bir sürede çok büyük yol kat eden Demokrasi ve Atılım Partimize Mersin’in gücünü de katarak iktidar hedefine koşar adım ilerleyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.