'Dolapdere Big Gang' Fırtınası Mersin’de.

Kültür-Sanat 08.04.2019 - 08:53, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

'Dolapdere Big Gang' Fırtınası Mersin’de.

Kendilerini tam Doğulu ve tam Batılı olarak tanımlayan “Dolapdere Big Gang” Müzik Topluluğu, Mersinlilerin gönlünü fethetmeye geliyor.

  18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, English In New York, Smooth, Black Or White gibi dünyaca ünlü pop ve rock parçalarını alaturka çalgılarla yorumlayan “Dolapdere Big Gang” Müzik Topluluğu’nu 13 Nisan Cumartesi saat: 17.00’de Mersin Forum AVM’de Mersinlilerle buluşturacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek konserde, Loosing My Religion, Smooth, Smooth Criminal, English Man In New York, Black Or White, It’s My Life, gibi gençliğin gönlünde taht kurmuş efsane şarkılar, alaturka çalgılar eşliğinde seslendirilecek.     Emir Yeşil, Gökay Süngü, Elcil Gürel, Mustafa Olgan, Yusuf Çalkan, Aykut Sütoğlu, Ömer Arslan isimlerinden oluşan Dolapdere Big Gang, ilk albümleri Local Strangers’ı 2006 yılında yayımladı. Bunu, Just Feel, Art-İst, Dolapdere Big Gang Remixes, albümleri izledi. 100’ün üzerinde yurtdışı konserleri gerçekleştiren Topluluk, dünyanın en büyük müzik buluşması olan 2008 Word Music Expo’nun Fransa’daki karşılığı olan Babel Med Music Formu’nda, yine aynı yıl Bonn Bianeli’nde, 2009’da Japonya Kyoto’da düzenlenen Asia, Arabia, Africa, Entertament Ininitative Konferası, Güney Africa, Almanya, İtalya, İspanya, Fas, Dubai, Makedonya ve pek çok ülkenin radyo, televizyon ve saygın festivallerinde yer alarak Türk sazlarının tanıtımında öncü bir rol üstlendi.  
Kendilerini tam Doğulu ve tam Batılı olarak tanımlayan “Dolapdere Big Gang” Müzik Topluluğu, Mersinlilerin gönlünü fethetmeye geliyor.

  18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, English In New York, Smooth, Black Or White gibi dünyaca ünlü pop ve rock parçalarını alaturka çalgılarla yorumlayan “Dolapdere Big Gang” Müzik Topluluğu’nu 13 Nisan Cumartesi saat: 17.00’de Mersin Forum AVM’de Mersinlilerle buluşturacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek konserde, Loosing My Religion, Smooth, Smooth Criminal, English Man In New York, Black Or White, It’s My Life, gibi gençliğin gönlünde taht kurmuş efsane şarkılar, alaturka çalgılar eşliğinde seslendirilecek.

    Emir Yeşil, Gökay Süngü, Elcil Gürel, Mustafa Olgan, Yusuf Çalkan, Aykut Sütoğlu, Ömer Arslan isimlerinden oluşan Dolapdere Big Gang, ilk albümleri Local Strangers’ı 2006 yılında yayımladı. Bunu, Just Feel, Art-İst, Dolapdere Big Gang Remixes, albümleri izledi. 100’ün üzerinde yurtdışı konserleri gerçekleştiren Topluluk, dünyanın en büyük müzik buluşması olan 2008 Word Music Expo’nun Fransa’daki karşılığı olan Babel Med Music Formu’nda, yine aynı yıl Bonn Bianeli’nde, 2009’da Japonya Kyoto’da düzenlenen Asia, Arabia, Africa, Entertament Ininitative Konferası, Güney Africa, Almanya, İtalya, İspanya, Fas, Dubai, Makedonya ve pek çok ülkenin radyo, televizyon ve saygın festivallerinde yer alarak Türk sazlarının tanıtımında öncü bir rol üstlendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.