Dünyanın 70. Türkiye’nin 4. Yeryüzü Pazari Yarin Tarsus'ta Açiliyor

17.10.2020 - 14:57, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Dünyanın 70. Türkiye’nin 4. Yeryüzü Pazari Yarin Tarsus'ta Açiliyor

Dünyanın 70. Türkiye’nin 4. Yeryüzü Pazarı Tarsus’ta, kapılarını ziyaretçilere açıyor. Üreticilerin tüketiciler ile aracısız bir şekilde buluşacağı pazara, toplamda 67 üretici katılım sağlayacak.

Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ziraat Odası ve Tarsus Slowfood Yeryüzü Pazarı Derneği  işbirliği ile kurulacak olan Yeryüzü Pazarı, yarın hizmete açılıyor. Vatandaşlar, Yeryüzü Pazarı’nda , çok çeşitli taze meyve, sebze, et ve süt ürünleri, yumurta, bal, tatlılar, pastacılık, ekmek, yağ, yerel yemek kültürlerine ait ürünler bulacak. Bu ürünler İyi, Temiz, Adil Slow Food prensiplerini yansıtan kalite kriterlerini karşılamaktadır. Kaliteli, sağlıklı, adil, temiz ve natürel ürünler yetiştiren üreticiler, bu pazarda  tüketiciler ile aracısız bir şekilde buluşacak. Adana, Tarsus, Yenişehir, Mezitli, Toroslar, Çamlıyayla , Gülnar, Erdemli, Mut ve Bozyazı’dan toplamda 67 üreticinin katılacağı bu pazarda, Tarsus Belediyesi kentin ve bölgenin uluslararası alanda tanıtımını da  hedefliyor. Yeryüzü Pazarı, 18 Ekim Pazar Günü saat 11.00’de  Kubat Paşa Medresesi önünde açılacak.
Dünyanın 70. Türkiye’nin 4. Yeryüzü Pazarı Tarsus’ta, kapılarını ziyaretçilere açıyor. Üreticilerin tüketiciler ile aracısız bir şekilde buluşacağı pazara, toplamda 67 üretici katılım sağlayacak.

Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ziraat Odası ve Tarsus Slowfood Yeryüzü Pazarı Derneği  işbirliği ile kurulacak olan Yeryüzü Pazarı, yarın hizmete açılıyor. Vatandaşlar, Yeryüzü Pazarı’nda , çok çeşitli taze meyve, sebze, et ve süt ürünleri, yumurta, bal, tatlılar, pastacılık, ekmek, yağ, yerel yemek kültürlerine ait ürünler bulacak. Bu ürünler İyi, Temiz, Adil Slow Food prensiplerini yansıtan kalite kriterlerini karşılamaktadır. Kaliteli, sağlıklı, adil, temiz ve natürel ürünler yetiştiren üreticiler, bu pazarda  tüketiciler ile aracısız bir şekilde buluşacak.

Adana, Tarsus, Yenişehir, Mezitli, Toroslar, Çamlıyayla , Gülnar, Erdemli, Mut ve Bozyazı’dan toplamda 67 üreticinin katılacağı bu pazarda, Tarsus Belediyesi kentin ve bölgenin uluslararası alanda tanıtımını da  hedefliyor.

Yeryüzü Pazarı, 18 Ekim Pazar Günü saat 11.00’de  Kubat Paşa Medresesi önünde açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.