Ercik, 'İlk Gün ki Aşkla Devam '

Siyaset 04.09.2020 - 16:38, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Ercik, 'İlk Gün ki Aşkla Devam '

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Bu hafta sonu Aydıncık, Silifke, Tarsus ve Akdeniz İlçe Teşkilatlarımızın kongrelerini yaparak kongrelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.”dedi.

“Kongrelerimize Kaldığımız Yerden Devam” Aydıncık ve Silifke İlçe Teşkilatlarıyla kongre sürecine devam edeceklerini ifade eden, İl Başkanı Ercik “05 Eylül Cumartesi günü Aydıncık ve Silifke, 06 Eylül Pazar Tarsus ve Akdeniz ilçe Teşkilatlarımızın kongrelerini gerçekleştireceğiz. Geriye kalan 3 İlçemizin kongrelerini kısmetse 11-12 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Kongrelerimizi; açık alanlarda Maske, Mesafe ve Temizlik tedbirleri ile gerçekleştireceğiz. İlçe başkanlarımız, görevlerini ifa ettikleri süre içerisinde, fedakar ve özverili bir şekilde milletimize hizmet etti. Teşkilatlarımızdaki bu değişim bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde birlik ve beraberliğimiz, dava arkadaşlığımız ilk günkü aşkla devam edecektir. Kongrelerini gerçekleştirdiğimiz İlçe Teşkilatlarımıza başarılar diliyorum. Şimdiye kadar fedakârca partimize ve davamıza hizmet eden başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Kongrelerimiz, planlanan takvime göre tüm ilçelerimizde birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanarak, partimize, davamıza ve asıl iradenin tecelli ettiği milletimize hizmet etmeye devam edecektir. ” şeklinde konuştu.  
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Bu hafta sonu Aydıncık, Silifke, Tarsus ve Akdeniz İlçe Teşkilatlarımızın kongrelerini yaparak kongrelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.”dedi.

“Kongrelerimize Kaldığımız Yerden Devam”

Aydıncık ve Silifke İlçe Teşkilatlarıyla kongre sürecine devam edeceklerini ifade eden, İl Başkanı Ercik “05 Eylül Cumartesi günü Aydıncık ve Silifke, 06 Eylül Pazar Tarsus ve Akdeniz ilçe Teşkilatlarımızın kongrelerini gerçekleştireceğiz. Geriye kalan 3 İlçemizin kongrelerini kısmetse 11-12 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Kongrelerimizi; açık alanlarda Maske, Mesafe ve Temizlik tedbirleri ile gerçekleştireceğiz. İlçe başkanlarımız, görevlerini ifa ettikleri süre içerisinde, fedakar ve özverili bir şekilde milletimize hizmet etti. Teşkilatlarımızdaki bu değişim bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde birlik ve beraberliğimiz, dava arkadaşlığımız ilk günkü aşkla devam edecektir. Kongrelerini gerçekleştirdiğimiz İlçe Teşkilatlarımıza başarılar diliyorum. Şimdiye kadar fedakârca partimize ve davamıza hizmet eden başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Kongrelerimiz, planlanan takvime göre tüm ilçelerimizde birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanarak, partimize, davamıza ve asıl iradenin tecelli ettiği milletimize hizmet etmeye devam edecektir. ” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.