Erdemli Belediyesi’nden Asfalt Hazırlığı

23.06.2020 - 18:54, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Erdemli Belediyesi’nden Asfalt Hazırlığı

Erdemli Belediyesi, Merkez Mahallesinde bulunan ve imara uygun açılan yollarda asfalt temel hazırlığı çalışmalarını gerçekleştirdi.

Merkez Mahallesinde bulunan ve açma faaliyetleri yürütülen yollarda asfalt temel hazırlığı çalışmalarını gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, asfaltlama çalışmalarının da kısa süre sonra gerçekleştirileceğini belirtti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu; öncelikli hizmetlerinin altyapı sorunlarını çözmek, ekonomik kalkınma ve istihdama destek olmak ve turizmde kenti daha da canlandırmak olduğunu belirterek, bu maddelerin tamamının ancak altyapı noktasında yaşanan veya yaşanabilecek olan problemlerin çözülmesi ile gerçekleşebileceğinin altını çizdi.  Belediyenin gerçekleştirdiği tüm hizmetlerde, Erdemli sevdasıyla hareket edildiğini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dün olduğu gibi bugün de, yarın da en iyi hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Erdemli Belediyesi’nin hizmet ilkesi ‘Nerede insan orada hizmet’tir. Yoğun bir şekilde çalışarak, bu hizmetleri Erdemli’ nin dört bir tarafında sürdüreceğiz” diye konuştu.
Erdemli Belediyesi, Merkez Mahallesinde bulunan ve imara uygun açılan yollarda asfalt temel hazırlığı çalışmalarını gerçekleştirdi.

Merkez Mahallesinde bulunan ve açma faaliyetleri yürütülen yollarda asfalt temel hazırlığı çalışmalarını gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, asfaltlama çalışmalarının da kısa süre sonra gerçekleştirileceğini belirtti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu; öncelikli hizmetlerinin altyapı sorunlarını çözmek, ekonomik kalkınma ve istihdama destek olmak ve turizmde kenti daha da canlandırmak olduğunu belirterek, bu maddelerin tamamının ancak altyapı noktasında yaşanan veya yaşanabilecek olan problemlerin çözülmesi ile gerçekleşebileceğinin altını çizdi.  Belediyenin gerçekleştirdiği tüm hizmetlerde, Erdemli sevdasıyla hareket edildiğini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dün olduğu gibi bugün de, yarın da en iyi hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Erdemli Belediyesi’nin hizmet ilkesi ‘Nerede insan orada hizmet’tir. Yoğun bir şekilde çalışarak, bu hizmetleri Erdemli’ nin dört bir tarafında sürdüreceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.