Erdemli Belediyesi Yeni Yollar Açıyor, Vatandaş Rahata Kavuşuyor

15.11.2020 - 15:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Erdemli Belediyesi Yeni Yollar Açıyor, Vatandaş Rahata Kavuşuyor

Erdemli Belediyesi, 0 rakımdan 2500 rakıma kadar her alanda çalışma yürütüyor. Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma adresi bu kez, Batısandal mahallesiydi.

Batısandal Mahallesinde bulunan ekipler, imara uygun yollar açıyor ve hummalı bir çalışma yürütüyor. Yeni açılan yolların açma işlemi bittikten sonra ekipler, asfaltlama çalışmalarına başlayacak. Vatandaşın ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmek için gayret ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dün olduğu gibi bugün de, yarın da en iyi hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Erdemli Belediyesi’nin hizmet ilkesi ‘Nerede insan orada hizmettir. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yeni yılda yapacağımız asfalt çalışmaları ile de kentimizin dört bir tarafındaki çalışmalarımızda daha net bir sonuca gideceğiz. Erdemli’nin dört bir tarafını nakış nakış işleyeceğiz.” diye konuştu.
Erdemli Belediyesi, 0 rakımdan 2500 rakıma kadar her alanda çalışma yürütüyor. Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma adresi bu kez, Batısandal mahallesiydi.

Batısandal Mahallesinde bulunan ekipler, imara uygun yollar açıyor ve hummalı bir çalışma yürütüyor. Yeni açılan yolların açma işlemi bittikten sonra ekipler, asfaltlama çalışmalarına başlayacak.

Vatandaşın ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmek için gayret ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dün olduğu gibi bugün de, yarın da en iyi hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Erdemli Belediyesi’nin hizmet ilkesi ‘Nerede insan orada hizmettir. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yeni yılda yapacağımız asfalt çalışmaları ile de kentimizin dört bir tarafındaki çalışmalarımızda daha net bir sonuca gideceğiz. Erdemli’nin dört bir tarafını nakış nakış işleyeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.