Erdemli Sahillerinde Hummalı Çalışma

21.05.2020 - 11:28, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Erdemli Sahillerinde Hummalı Çalışma

Erdemli Belediyesi, Alata ve Merkez Mahalle’sinde sahil bandında temizlik ve düzenleme faaliyeti gerçekleştirerek kumsalları kulanıma hazır hale getiriyor.

Sahil bandı kumsallarında gerekli düzenlemeyi gerçekleştiren ekipler koronavirüs salgını sonrasında yaz aylarında sahil bandındaki kumsalları vatandaşların kullanımına hazır hale getirmek için humalı bir çalışma yürütüyor.    Kış aylarında yaşanan yoğun yağış sonrası tahrip olan sahillerin temizliğini gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, ilçeyi yaz aylarına hazırlıyor. Geçen haftalarda ilçe sahil bandında bulunan yeşil alanların arttırılmasını ve bakımını gerçekleştiren Belediye, sahil bandının temizliğini tamamlayarak kumsallara el attı. Kumsallardaki taşların aşırı yağışlar sonrası oluşan görüntü kirliliğini gideren ve kumsalları vatandaşların kaliteli zaman geçirmelerine hazırlayan belediye ekipleri, faaliyetlerini kapsamlı bir şekilde sürdürüyor. Yapılan çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya ‘Duyarlı Belediyecilik’ anlayışından dolayı teşekkür dileklerini iletti.   Mavi Bayraklı plajların arttırılması adına da birçok çalışma yürüten ve turistleri ilçeye çekmek için alternatif projeler üreterek gündeme gelmeye devam eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşlar için yaz aylarında kaliteli vakit geçirmenin adresi olan sahil bandında yapılan düzenleme, temizlik ve peyzaj faaliyetlerinin önemine vurgu yaptığı açıklamada, “İlçemizin her noktasında eş zamanlı yürüttüğümüz çalışmalar ile örnek bir kent inşa ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerin uluslararası standartlara uygun olmasını önemsiyor ve bu noktada Mavi Bayrak gibi önemli projeleri geliştirip, takip ediyoruz. Ayrıca hizmet ürünlerimizi kendi tesislerimizde üretiyoruz. Erdemli’yi yeşillendiriyor, temizlik noktasında da düzenli çalışmalar yürütüyoruz. Tabiri caizse bir kök ağaç dikebileceğimiz noktayı yeşillendirdik ve kentimizi yaz aylarına hazırladık. Dileğimiz korona salgını sürecinde başlatılmış olan normalleşme sürecinin kazasız belasız bir şekilde ivme kazanarak ülkece bu beladan kurtulmamız. Bu salgın sonrasında da vatandaşlarımız sahil bandımızda kaliteli vakit geçirsinler istiyoruz. ” ifadelerinin altını çizdi.
Erdemli Belediyesi, Alata ve Merkez Mahalle’sinde sahil bandında temizlik ve düzenleme faaliyeti gerçekleştirerek kumsalları kulanıma hazır hale getiriyor.

Sahil bandı kumsallarında gerekli düzenlemeyi gerçekleştiren ekipler koronavirüs salgını sonrasında yaz aylarında sahil bandındaki kumsalları vatandaşların kullanımına hazır hale getirmek için humalı bir çalışma yürütüyor. 

 

Kış aylarında yaşanan yoğun yağış sonrası tahrip olan sahillerin temizliğini gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, ilçeyi yaz aylarına hazırlıyor. Geçen haftalarda ilçe sahil bandında bulunan yeşil alanların arttırılmasını ve bakımını gerçekleştiren Belediye, sahil bandının temizliğini tamamlayarak kumsallara el attı. Kumsallardaki taşların aşırı yağışlar sonrası oluşan görüntü kirliliğini gideren ve kumsalları vatandaşların kaliteli zaman geçirmelerine hazırlayan belediye ekipleri, faaliyetlerini kapsamlı bir şekilde sürdürüyor. Yapılan çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya ‘Duyarlı Belediyecilik’ anlayışından dolayı teşekkür dileklerini iletti.

 

Mavi Bayraklı plajların arttırılması adına da birçok çalışma yürüten ve turistleri ilçeye çekmek için alternatif projeler üreterek gündeme gelmeye devam eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşlar için yaz aylarında kaliteli vakit geçirmenin adresi olan sahil bandında yapılan düzenleme, temizlik ve peyzaj faaliyetlerinin önemine vurgu yaptığı açıklamada, İlçemizin her noktasında eş zamanlı yürüttüğümüz çalışmalar ile örnek bir kent inşa ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerin uluslararası standartlara uygun olmasını önemsiyor ve bu noktada Mavi Bayrak gibi önemli projeleri geliştirip, takip ediyoruz. Ayrıca hizmet ürünlerimizi kendi tesislerimizde üretiyoruz. Erdemli’yi yeşillendiriyor, temizlik noktasında da düzenli çalışmalar yürütüyoruz. Tabiri caizse bir kök ağaç dikebileceğimiz noktayı yeşillendirdik ve kentimizi yaz aylarına hazırladık. Dileğimiz korona salgını sürecinde başlatılmış olan normalleşme sürecinin kazasız belasız bir şekilde ivme kazanarak ülkece bu beladan kurtulmamız. Bu salgın sonrasında da vatandaşlarımız sahil bandımızda kaliteli vakit geçirsinler istiyoruz. ” ifadelerinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.