'Evde, İşte, Trafikte Güvenlik' Konulu Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

05.11.2019 - 14:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

'Evde, İşte, Trafikte Güvenlik' Konulu Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Tarsus Belediyesi tarafından 22 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı Ve Güvenliği Uygulamaları Sempozyumu” kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Sempozyum kapmasında düzenlenen yarışmaya, Adana, Mersin, Kocaeli, İstanbul, Hatay, Trabzon, Sakarya, Bursa, Kahramanmaraş, Konya, Kayseri ve Niğde gibi birçok ilden amatör ve profesyonel fotoğrafçı 329 eserle katılım sağladı. Başvuru süresinin tamamlanmasının ardından “Evde, İşte, Trafikte Güvenlik” konulu fotoğraf yarışmasının seçici kurulunda yer alan Reşit Tok, Hulki Muradi, Bahri Kızıltaş, Sündüz Özdur ve Altan Gökçek yarışmaya gönderilen fotoğrafları değerlendirmek üzere Belediye yerleşkesinde toplandı.   Seçici kurulun yaptığı ilk değerlendirmede, bir fotoğraf, şartnamede belirtilen ölçülere uygun olmaması, diğer bir fotoğrafın da üzerinde yarışmacının isminin yazılı olması nedeniyle 2 fotoğrafı yarışma dışı bıraktı. Seçici kurul 327 fotoğraf üzerinden yaptığı değerlendirmede, 72 fotoğrafı bir üst tura taşıdı. İkinci turda 72 fotoğraftan 33 adedi üçüncü tura geçti. 33 fotoğraf arasında yapılan inceleme ve değerlendirmenin ardından ilk üçe girebilecek 7 fotoğraf üzerinde yoğunlaşan seçici kurul bu fotoğraflar arasında yarışmaya Trabzon’dan katılan İbrahim Aysündü’nün fotoğrafını 5 oy ile birinci, İstanbul’dan katılan Ömer Şahin’in fotoğrafını 4 oyla ikinci, Konya’dan katılan Rahmi Çevik’in fotoğrafını 3 oyla üçüncü olarak belirledi. Geriye kalan 30 fotoğraf ise sergilenmeye layık görülürken, yarışmada birinci olan fotoğrafçıya 1.500, ikinciye 1.000, üçüncüye ise 500 TL para ödülü takdim edilecek.   Ödüller, 22 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı Ve Güvenliği Uygulamaları Sempozyumu”nda yarışmacılara takdim edilecek olup, sergilemeye layık görülen fotoğraflar Sempozyuma katılanların beğenisine sunulacak.
Tarsus Belediyesi tarafından 22 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı Ve Güvenliği Uygulamaları Sempozyumu” kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Sempozyum kapmasında düzenlenen yarışmaya, Adana, Mersin, Kocaeli, İstanbul, Hatay, Trabzon, Sakarya, Bursa, Kahramanmaraş, Konya, Kayseri ve Niğde gibi birçok ilden amatör ve profesyonel fotoğrafçı 329 eserle katılım sağladı.

Başvuru süresinin tamamlanmasının ardından “Evde, İşte, Trafikte Güvenlik” konulu fotoğraf yarışmasının seçici kurulunda yer alan Reşit Tok, Hulki Muradi, Bahri Kızıltaş, Sündüz Özdur ve Altan Gökçek yarışmaya gönderilen fotoğrafları değerlendirmek üzere Belediye yerleşkesinde toplandı.

 

Seçici kurulun yaptığı ilk değerlendirmede, bir fotoğraf, şartnamede belirtilen ölçülere uygun olmaması, diğer bir fotoğrafın da üzerinde yarışmacının isminin yazılı olması nedeniyle 2 fotoğrafı yarışma dışı bıraktı. Seçici kurul 327 fotoğraf üzerinden yaptığı değerlendirmede, 72 fotoğrafı bir üst tura taşıdı. İkinci turda 72 fotoğraftan 33 adedi üçüncü tura geçti. 33 fotoğraf arasında yapılan inceleme ve değerlendirmenin ardından ilk üçe girebilecek 7 fotoğraf üzerinde yoğunlaşan seçici kurul bu fotoğraflar arasında yarışmaya Trabzon’dan katılan İbrahim Aysündü’nün fotoğrafını 5 oy ile birinci, İstanbul’dan katılan Ömer Şahin’in fotoğrafını 4 oyla ikinci, Konya’dan katılan Rahmi Çevik’in fotoğrafını 3 oyla üçüncü olarak belirledi. Geriye kalan 30 fotoğraf ise sergilenmeye layık görülürken, yarışmada birinci olan fotoğrafçıya 1.500, ikinciye 1.000, üçüncüye ise 500 TL para ödülü takdim edilecek.

 

Ödüller, 22 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı Ve Güvenliği Uygulamaları Sempozyumu”nda yarışmacılara takdim edilecek olup, sergilemeye layık görülen fotoğraflar Sempozyuma katılanların beğenisine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.