Forum Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri Coşkusu

Kültür-Sanat 03.09.2019 - 17:53, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Forum Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri Coşkusu

Forum Mersin, Karadeniz müziğinin güçlü sesi Selçuk Balcı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri düzenledi.

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 31 Ağustos tarihinde Yenişehir Belediyesi ile ortaklaşa Forum Simit Sarayı yanındaki alanda “Forum Mersin 30 Ağustos Zafer Bayramı Selçuk Balcı Konseri” düzenledi. 30 Ağustos’ta sahne alması planlanan Selçuk Balcı Ankara’daki Zafer Bayramı kutlamaları sebebi ile uçağına yetişemeyince konser bir sonraki güne ertelendi. Zafer Bayramı coşkusunu tam anlamıyla yaşatan konserde misafirler şarkılara eşlik ederken  horon tepmeyi de ihmal etmediler. Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özyiğit söylediği bir şarkıda sahnede Selçuk Balcı’ya eşlik ederek konsere renk kattı.
Forum Mersin, Karadeniz müziğinin güçlü sesi Selçuk Balcı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri düzenledi.

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 31 Ağustos tarihinde Yenişehir Belediyesi ile ortaklaşa Forum Simit Sarayı yanındaki alanda “Forum Mersin 30 Ağustos Zafer Bayramı Selçuk Balcı Konseri” düzenledi.
30 Ağustos’ta sahne alması planlanan Selçuk Balcı Ankara’daki Zafer Bayramı kutlamaları sebebi ile uçağına yetişemeyince konser bir sonraki güne ertelendi.
Zafer Bayramı coşkusunu tam anlamıyla yaşatan konserde misafirler şarkılara eşlik ederken  horon tepmeyi de ihmal etmediler. Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özyiğit söylediği bir şarkıda sahnede Selçuk Balcı’ya eşlik ederek konsere renk kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.