Forum Mersin Mersin basını ile kahvaltıda bir araya geldi

12.01.2020 - 15:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Forum Mersin Mersin basını ile kahvaltıda bir araya geldi

Forum Mersin hafta sonu düzenlediği kahvaltı etkinliği ile Mersin basınını buluşturdu. Buluşmada gazeteciler aileleriyle birlikte güzel bir ortamda bir araya geldiler.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe buluşmada yaptığı konuşmada, "Gazeteciler Cemiyeti olarak Forum Mersin yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Biz Gazeteciler Cemiyetine güvenmeleri gerektiğini ve gerçek gazetecilerden oluştuğunu  ve önümüzdeki dönemde çok güzel çalışmalar yapacağımızı kendilerine ifade ettik. Bu güzel ortama ev sahipliği yaptıkları için de kendilerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.   Forum Mersin Müdürü Ezgi Çubukçu da konuşmasında Forum Mersin olarak kentte önemli bir yere sahip olduklarını, 12 yıldır bu sorumlulukla çalışmalar gerçekleştirerek Mersin'e hizmet ettiklerini ve önümüzdeki süreçte de bir çok proje ile basının da katkılarıyla Mersin halkına hitap edeceklerini belirterek, katılım sağlayan tüm gazetecilere teşekkür etti. inovatifhaber/Sedat Yılmaz
Forum Mersin hafta sonu düzenlediği kahvaltı etkinliği ile Mersin basınını buluşturdu. Buluşmada gazeteciler aileleriyle birlikte güzel bir ortamda bir araya geldiler.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe buluşmada yaptığı konuşmada, "Gazeteciler Cemiyeti olarak Forum Mersin yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Biz Gazeteciler Cemiyetine güvenmeleri gerektiğini ve gerçek gazetecilerden oluştuğunu  ve önümüzdeki dönemde çok güzel çalışmalar yapacağımızı kendilerine ifade ettik. Bu güzel ortama ev sahipliği yaptıkları için de kendilerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

Forum Mersin Müdürü Ezgi Çubukçu da konuşmasında Forum Mersin olarak kentte önemli bir yere sahip olduklarını, 12 yıldır bu sorumlulukla çalışmalar gerçekleştirerek Mersin'e hizmet ettiklerini ve önümüzdeki süreçte de bir çok proje ile basının da katkılarıyla Mersin halkına hitap edeceklerini belirterek, katılım sağlayan tüm gazetecilere teşekkür etti.

inovatifhaber/Sedat Yılmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.