Gültak, 'Akdeniz Belediyesi olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz'

Eğitim 07.09.2019 - 14:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Gültak, 'Akdeniz Belediyesi olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz'

Başkan Gültak, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi nedeniyle yayınladığı mesajında, eğitim camiasına başarılar diledi, Akdeniz Belediyesi olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olan ‘2019-2020 Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi’ nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında; öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Gültak, eğitim sürecine destek sunmaya devam edeceklerini vurguladı, Akdeniz ilçe sınırlarında bulunan okullara, ihtiyaç duyduğu hizmetleri vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Akdeniz’de okullara bakım, onarım, temizlik hizmeti verilecek Göreve geldikleri günden bu yana, Akdeniz’de onlarca okulda bakım, onarım, boyama, tadilat, tamirat ve temizlik hizmeti verdiklerini belirten Başkan Gültak, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yeni bir protokol imzaladıklarını; bu anlamda yeni dönemde de talep gelen ve ihtiyaç duyan Akdeniz sınırlarındaki eğitim kurumlarına, fen işleri ve park bahçeler müdürlüğü ekiplerince hizmet verileceğini söyledi.  “Eğitim, tüm hayatımızın temelidir. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar güçlü ve parlak olacaktır” sözüyle, eğitim sürecinin önemine işaret eden Başkan Gültak, bu nedenle eğitim-öğretim sürecinin ve eğitimcinin her zaman yanında olacaklarının altını çizdi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Bu duygu ve düşüncelerle; öğretmen ve öğrencilerimizin yeni dönem heyecanını paylaşıyor; sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum. Yeni eğitim-öğretim döneminin ülkemize, milletimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.  
Başkan Gültak, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi nedeniyle yayınladığı mesajında, eğitim camiasına başarılar diledi, Akdeniz Belediyesi olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olan ‘2019-2020 Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi’ nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında; öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Gültak, eğitim sürecine destek sunmaya devam edeceklerini vurguladı, Akdeniz ilçe sınırlarında bulunan okullara, ihtiyaç duyduğu hizmetleri vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Akdeniz’de okullara bakım, onarım, temizlik hizmeti verilecek

Göreve geldikleri günden bu yana, Akdeniz’de onlarca okulda bakım, onarım, boyama, tadilat, tamirat ve temizlik hizmeti verdiklerini belirten Başkan Gültak, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yeni bir protokol imzaladıklarını; bu anlamda yeni dönemde de talep gelen ve ihtiyaç duyan Akdeniz sınırlarındaki eğitim kurumlarına, fen işleri ve park bahçeler müdürlüğü ekiplerince hizmet verileceğini söyledi. 

“Eğitim, tüm hayatımızın temelidir. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar güçlü ve parlak olacaktır” sözüyle, eğitim sürecinin önemine işaret eden Başkan Gültak, bu nedenle eğitim-öğretim sürecinin ve eğitimcinin her zaman yanında olacaklarının altını çizdi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Bu duygu ve düşüncelerle; öğretmen ve öğrencilerimizin yeni dönem heyecanını paylaşıyor; sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum. Yeni eğitim-öğretim döneminin ülkemize, milletimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.