Gültak 'Yeniliğin, Değişim Ve Dönüşümün Önündeki Tüm Engelleri Ortadan Kaldıracağız'

19.07.2019 - 14:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Gültak 'Yeniliğin, Değişim Ve Dönüşümün Önündeki Tüm Engelleri Ortadan Kaldıracağız'

Başkan Gültak, “Mersin ve Akdeniz’de farkındalık yaratacak bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Yeniliğin, değişim ve dönüşümün önünde engel olan sıradanlığın ve eski klasik anlayışların üstüne çıkacağız” dedi.

Akdeniz Belediyesi’nde, “Stratejik Planlama ve 2020-2024 Stratejik Plan Hazırlıkları” kapsamında eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantıya; Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı. Toplantıda personele hitap eden Başkan Mustafa Gültak, gönül belediyeciliği şiarıyla, geçmiş yönetimlerden farklı bir belediyecilik anlayışı uygulayacaklarının altını çizdi.   ‘Zamanı çok verimli ve etkin kullanacağız” Zamanı etkin kullanmanın önemine değinen Başkan Gültak, “Zaman en önemli şey, çok verimli kullanacağız. Hayat çok hızlı akıyor ve geri gelmiyor. İşte bu nedenle stratejiye önem veriyoruz, bu eğitimleri yapıyoruz. Çünkü 5 yıl sonra, ‘vah, ben bunları neden yapmadım!’ demek istemiyorum. Başarıya ve hedeflere ulaşmanın yolu, planlama yapmak ve çok çalışmaktır. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Tek isteğim; potansiyeliniz ve gücünüzü ortaya çıkarıp işinize odaklanmanız, işleri zamanında yapmanız ve güler yüzlü olmanızdır” dedi.   “Belediyecilik ekip işidir, tek başına başaramazsınız” Akdeniz halkı bana bir misyon yükledi. Sizler de bu misyonun parçasısınız. Sadece Gültak ve başkan yardımcıları olmaz. Tek başına hiçbir şey başaramazsınız. Tüm başkan yardımcıları ve müdürler çok iyi koordine olacaklar. Kafalarında devamlı proje ve hizmet üretecekler. Tıpkı sağlık kuruluşlarında olduğu gibi belediyelerde de mesai kavramı olmaz. Belediyeler 7/24 vatandaşa hizmet vermekle yükümlüdür. Akdeniz’de bir değişim, bir yenilenme başladı. Bunu da hep birlikte başardık” ifadelerini kullandı.   “Çalışkanlık, dürüstlük ve güler yüzle aşamayacağımız engel yoktur” Akdeniz’in; hizmet anlamında çok geri kaldığını kaydeden Başkan Gültak, bu açıdan zamanı verimli ve etkin kullanarak hizmet-proje üreteceklerini ve hızla hayata geçireceklerini vurguladı. Sözlerini; “Hem görevli hem gönüllü olacağız, Akdeniz’de gönül belediyeciliğini hâkim kılacağız” diyerek sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, şöyle konuştu; “Dili, dini, mezhebi, etnik kimliği ne olursa olsun tüm insanlarımıza dokunacağız, onlara yalnız olmadıklarını hissettireceğiz. Çalışkanlık, dürüstlük ve güler yüzle aşamayacağımız güçlük yoktur. Yeter ki iyi niyetli olalım. Gününde bitecek işleri aynı gün bitireceğiz. Yarına kalan işler için not alıp takip edeceğiz. Çünkü Akdeniz halkı bizlerden hizmet bekliyor. Özellikle sosyal alandaki projelerle kadınlar ve gençlerimize ulaşmak zorundayız.” Toplantı, Stratejik Plan Eğitmeni Hasan Tahsin Kaya’nın sunumu ve görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Başkan Gültak, “Mersin ve Akdeniz’de farkındalık yaratacak bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Yeniliğin, değişim ve dönüşümün önünde engel olan sıradanlığın ve eski klasik anlayışların üstüne çıkacağız” dedi.

Akdeniz Belediyesi’nde, “Stratejik Planlama ve 2020-2024 Stratejik Plan Hazırlıkları” kapsamında eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantıya; Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı. Toplantıda personele hitap eden Başkan Mustafa Gültak, gönül belediyeciliği şiarıyla, geçmiş yönetimlerden farklı bir belediyecilik anlayışı uygulayacaklarının altını çizdi.

 

‘Zamanı çok verimli ve etkin kullanacağız”

Zamanı etkin kullanmanın önemine değinen Başkan Gültak, “Zaman en önemli şey, çok verimli kullanacağız. Hayat çok hızlı akıyor ve geri gelmiyor. İşte bu nedenle stratejiye önem veriyoruz, bu eğitimleri yapıyoruz. Çünkü 5 yıl sonra, ‘vah, ben bunları neden yapmadım!’ demek istemiyorum. Başarıya ve hedeflere ulaşmanın yolu, planlama yapmak ve çok çalışmaktır. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Tek isteğim; potansiyeliniz ve gücünüzü ortaya çıkarıp işinize odaklanmanız, işleri zamanında yapmanız ve güler yüzlü olmanızdır” dedi.

 

“Belediyecilik ekip işidir, tek başına başaramazsınız”

Akdeniz halkı bana bir misyon yükledi. Sizler de bu misyonun parçasısınız. Sadece Gültak ve başkan yardımcıları olmaz. Tek başına hiçbir şey başaramazsınız. Tüm başkan yardımcıları ve müdürler çok iyi koordine olacaklar. Kafalarında devamlı proje ve hizmet üretecekler. Tıpkı sağlık kuruluşlarında olduğu gibi belediyelerde de mesai kavramı olmaz. Belediyeler 7/24 vatandaşa hizmet vermekle yükümlüdür. Akdeniz’de bir değişim, bir yenilenme başladı. Bunu da hep birlikte başardık” ifadelerini kullandı.

 

“Çalışkanlık, dürüstlük ve güler yüzle aşamayacağımız engel yoktur”

Akdeniz’in; hizmet anlamında çok geri kaldığını kaydeden Başkan Gültak, bu açıdan zamanı verimli ve etkin kullanarak hizmet-proje üreteceklerini ve hızla hayata geçireceklerini vurguladı. Sözlerini; “Hem görevli hem gönüllü olacağız, Akdeniz’de gönül belediyeciliğini hâkim kılacağız” diyerek sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, şöyle konuştu;

“Dili, dini, mezhebi, etnik kimliği ne olursa olsun tüm insanlarımıza dokunacağız, onlara yalnız olmadıklarını hissettireceğiz. Çalışkanlık, dürüstlük ve güler yüzle aşamayacağımız güçlük yoktur. Yeter ki iyi niyetli olalım. Gününde bitecek işleri aynı gün bitireceğiz. Yarına kalan işler için not alıp takip edeceğiz. Çünkü Akdeniz halkı bizlerden hizmet bekliyor. Özellikle sosyal alandaki projelerle kadınlar ve gençlerimize ulaşmak zorundayız.”

Toplantı, Stratejik Plan Eğitmeni Hasan Tahsin Kaya’nın sunumu ve görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.