Hacı Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

09.01.2021 - 18:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hacı Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yayınladığı mesajla 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.

Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yayınladığı mesajla 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı. Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: Gerçeklerin haber olmadığı yerlerde, insanlar doğrudan mahrum, yalana mahkûm olurlar. Demokrasinin ve çağdaş düzenlerin vazgeçilmez bir parçası olan basın, toplumun aydınlatılmasında, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde ve yeryüzündeki gelişmelerin yansıtılmasında önemli bir görevi ifa eder. Yazılı, görsel ve sanal ortamda faaliyette bulunan basın mensuplarının objektif ve toplumsal değerlere saygılı olması demokrasinin vazgeçilmezidir. Evrensel hukuki ve insani değerleri koruyarak, hiçbir baskı altında kalmayarak mesleklerini icra eden ve özgürce gazetecilik yapan bütün basın camiasına demokratik gelişmemize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mersinimizin basın çalışanları başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, ebediyete irtihal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, bütün gazetecilere hızlı ve doğru haber yarışında başarılar diliyorum.
Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yayınladığı mesajla 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.

Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yayınladığı mesajla 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı. Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Gerçeklerin haber olmadığı yerlerde, insanlar doğrudan mahrum, yalana mahkûm olurlar.

Demokrasinin ve çağdaş düzenlerin vazgeçilmez bir parçası olan basın, toplumun aydınlatılmasında, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde ve yeryüzündeki gelişmelerin yansıtılmasında önemli bir görevi ifa eder.

Yazılı, görsel ve sanal ortamda faaliyette bulunan basın mensuplarının objektif ve toplumsal değerlere saygılı olması demokrasinin vazgeçilmezidir. Evrensel hukuki ve insani değerleri koruyarak, hiçbir baskı altında kalmayarak mesleklerini icra eden ve özgürce gazetecilik yapan bütün basın camiasına demokratik gelişmemize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Mersinimizin basın çalışanları başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, ebediyete irtihal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, bütün gazetecilere hızlı ve doğru haber yarışında başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.