Hacı Özkan'dan Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı

19.11.2019 - 17:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hacı Özkan'dan Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı

Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Milletvekili Hacı Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: Bugün dünya üzerinde yaşanan dramların, savaşların, zulümlerin, açlık ve yoksulluğun en çok çocukları hedef aldığı, özellikle bu bölgelerde hastalık, açlık, yoksulluk ve ölüm gibi acı gerçeklerle çocukların yüzleşmek durumunda kaldığına, üzülerek şahit oluyoruz. Bizler, mazlumların, masumların yanında olmayı ilke edinmiş, merhamet ve şefkat üzerine temellenmiş bir kültür ve medeniyetin mirasçıları olarak, imkânlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor; dünyanın neresinde olursa olsun, çocukların gözyaşlarının dindirilmesi için özel bir gayret gösteriyoruz. Unutmayalım ki, toplumun geleceği, insanlığın umudu, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızdır. Bu inançla Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyor, çocuklarımıza huzurlu, mutlu, neşeli ve aydınlık bir gelecek diliyor, bütün çocukları sevgiyle kucaklıyorum.    
Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Milletvekili Hacı Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bugün dünya üzerinde yaşanan dramların, savaşların, zulümlerin, açlık ve yoksulluğun en çok çocukları hedef aldığı, özellikle bu bölgelerde hastalık, açlık, yoksulluk ve ölüm gibi acı gerçeklerle çocukların yüzleşmek durumunda kaldığına, üzülerek şahit oluyoruz.
Bizler, mazlumların, masumların yanında olmayı ilke edinmiş, merhamet ve şefkat üzerine temellenmiş bir kültür ve medeniyetin mirasçıları olarak, imkânlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor; dünyanın neresinde olursa olsun, çocukların gözyaşlarının dindirilmesi için özel bir gayret gösteriyoruz.
Unutmayalım ki, toplumun geleceği, insanlığın umudu, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızdır.
Bu inançla Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyor, çocuklarımıza huzurlu, mutlu, neşeli ve aydınlık bir gelecek diliyor, bütün çocukları sevgiyle kucaklıyorum.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.