İlk Kez Tiyatro İzleyen Uzunkaş Mahallesi'nin Çocuklarından Başkan Özyiğit'e Teşekkür

Kültür-Sanat 25.08.2019 - 21:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İlk Kez Tiyatro İzleyen Uzunkaş Mahallesi'nin Çocuklarından Başkan Özyiğit'e Teşekkür

Yenişehir Belediyesi ve Arbens Sanat Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen "ÇOCUKLAR HEP GÜLSÜN, ŞEKER DE YİYEBİLSİN" temalı çocuk şenliği, tüm coşkusuyla sürüyor.

Yaşamlarında ilk kez tiyatro izleyen, Yenişehir İlçesine bağlı dağ mahallelerinde yaşayan çocuklar; Kerem Çiçek'in yazdığı çocuk oyunlarının yanı sıra, danslara ve drama oyunlarına katılarak yeteneklerini gösterdiler.   ÇOCUKLARA HEM GÖSTERİ SUNULDU HEM DE HEDİYELER VERİLDİ. Uzunkaş Mahallesinde gerçekleşen şenliğin 3.durağında; çocuklar, veliler ve mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. Çocuk şenliğinde, çocuklara gazoz ve su ikram edildi. Gösteriler sonunda tüm çocuklara , kalem silgi ve kitaptan oluşan hediye paketi verildi. Oyun sonrası sahneye çıkan çocuklar; bu güzel etkinlik ve hediyeler için hep birlikte "Teşekkür ederiz Abdullah Başkan Amca" diyerek başkan  Abdullah Özyğit'e teşekkürlerini ilettiler.   "ÇOCUKLARIMIZ İLK KEZ TİYATRO İZLEDİLER VE SAHNEYE ÇIKTILAR" Çocukların coşkusuna ortak olarak zaman zaman sahneye de çıkıp oyunlara katılan anneler; "Çocuklarımız ve biz ilk kez tiyatro izledik, oyunlara katıldık, dans ettik, üstüne bir de çocuklarımıza gazoz ve su ikram edildi, bir de çok güzel hediyeler verildi. Unutamayacağımız bir akşam yaşadık. Bizleri ve özellikle çocuklarımızı mutlu eden Başkanımız Abdullah Özyiğit'e, emeği geçen sanatçılar ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz" diyerek duygularını dile getirdiler. Şenlikte çok mutlu olan çocuklar; bu tür etkinliklerin devamlı olmasını istediler. Çocuk şenliği önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde sürecek.
Yenişehir Belediyesi ve Arbens Sanat Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen "ÇOCUKLAR HEP GÜLSÜN, ŞEKER DE YİYEBİLSİN" temalı çocuk şenliği, tüm coşkusuyla sürüyor.

Yaşamlarında ilk kez tiyatro izleyen, Yenişehir İlçesine bağlı dağ mahallelerinde yaşayan çocuklar; Kerem Çiçek'in yazdığı çocuk oyunlarının yanı sıra, danslara ve drama oyunlarına katılarak yeteneklerini gösterdiler.

 

ÇOCUKLARA HEM GÖSTERİ SUNULDU HEM DE HEDİYELER VERİLDİ.

Uzunkaş Mahallesinde gerçekleşen şenliğin 3.durağında; çocuklar, veliler ve mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi.

Çocuk şenliğinde, çocuklara gazoz ve su ikram edildi. Gösteriler sonunda tüm çocuklara , kalem silgi ve kitaptan oluşan hediye paketi verildi.

Oyun sonrası sahneye çıkan çocuklar; bu güzel etkinlik ve hediyeler için hep birlikte "Teşekkür ederiz Abdullah Başkan Amca" diyerek başkan  Abdullah Özyğit'e teşekkürlerini ilettiler.

 

"ÇOCUKLARIMIZ İLK KEZ TİYATRO İZLEDİLER VE SAHNEYE ÇIKTILAR"

Çocukların coşkusuna ortak olarak zaman zaman sahneye de çıkıp oyunlara katılan anneler; "Çocuklarımız ve biz ilk kez tiyatro izledik, oyunlara katıldık, dans ettik, üstüne bir de çocuklarımıza gazoz ve su ikram edildi, bir de çok güzel hediyeler verildi. Unutamayacağımız bir akşam yaşadık. Bizleri ve özellikle çocuklarımızı mutlu eden Başkanımız Abdullah Özyiğit'e, emeği geçen sanatçılar ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz" diyerek duygularını dile getirdiler.

Şenlikte çok mutlu olan çocuklar; bu tür etkinliklerin devamlı olmasını istediler.

Çocuk şenliği önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.