Kadınlara ücretsiz sinema etkinliği

05.12.2018 - 14:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kadınlara ücretsiz sinema etkinliği

Anamur Belediyesi köylerde yaşayan bayan vatandaşları ücretsiz sinemayla buluşturmaya devam ediyor.

Anamur Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaklaşık 2 yıl önce başlatılan ve şu ana binlerce kadına  ulaşan “kadınlara sinema günleri”  bu yılda devam ediyor.     Proje kapsamında her yıl  Anamur Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sonbaharda başlayan  etkinlikler yaz aylarına kadar sürüyor.     Anamur’un Her hafta ayrı bir  mahallesinden bayanları belediye otobüslerince Ören’de bulunan Anamur Belediye Sineması’na taşınarak sinema keyfini yaşamaları sağlanıyor.     Etkinlik kapsamında bu hafta Akine Mahallesi kadınları  sinemaya getirildi.          Film sonrasında Sinema Salonunun Üst Katındaki Kafeteryada bayanlara çay ikramında bulunuldu. Bayanlar etkinlikten oldukça memnun kalırken en son 35-40 yıl önce gruplar halinde köylerden şehre 6-7 kilometre yol yürüyerek sinemaya gittiklerini ifade ederek kendilerine bu imkanı sunduğu için Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür ettiler.     Belediyeye ait otobüs sinema gezisinin ardından bayanları yine köylerine bıraktı.
Anamur Belediyesi köylerde yaşayan bayan vatandaşları ücretsiz sinemayla buluşturmaya devam ediyor.

Anamur Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaklaşık 2 yıl önce başlatılan ve şu ana binlerce kadına  ulaşan “kadınlara sinema günleri”  bu yılda devam ediyor.

    Proje kapsamında her yıl  Anamur Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sonbaharda başlayan  etkinlikler yaz aylarına kadar sürüyor.

    Anamur’un Her hafta ayrı bir  mahallesinden bayanları belediye otobüslerince Ören’de bulunan Anamur Belediye Sineması’na taşınarak sinema keyfini yaşamaları sağlanıyor.

    Etkinlik kapsamında bu hafta Akine Mahallesi kadınları  sinemaya getirildi.

         Film sonrasında Sinema Salonunun Üst Katındaki Kafeteryada bayanlara çay ikramında bulunuldu. Bayanlar etkinlikten oldukça memnun kalırken en son 35-40 yıl önce gruplar halinde köylerden şehre 6-7 kilometre yol yürüyerek sinemaya gittiklerini ifade ederek kendilerine bu imkanı sunduğu için Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür ettiler.

    Belediyeye ait otobüs sinema gezisinin ardından bayanları yine köylerine bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.