Kandemir, 'Mustafa Gültak Başkanımız, Akdeniz İçin Büyük Bir Şans'

01.12.2019 - 10:50, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kandemir, 'Mustafa Gültak Başkanımız, Akdeniz İçin Büyük Bir Şans'

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; Başkan Gültak’ın Akdeniz ve Mersin için büyük bir şans olduğunu söyledi; “Cumhurbaşkanımız Akdeniz’i yakinen takip ediyor. Bizler, Merkezi Hükümet olarak, milletvekillerimizle birlikte üzerimize ne düşerse katkı vermeyi arzu ediyoruz” dedi.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve beraberindeki heyet, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı da makamında ziyaret etti. Kandemir ve beraberindeki Genel Merkez ve teşkilat yetkililerini; Başkan Gültak’ın yanı sıra, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Zeynep Gül Yılmaz ile birlikte AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile müdürlerin yer aldığı heyet karşıladı.   Kandemir; “Üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeyi arzu ediyoruz” Konuşmasına; Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’ı tebrik ederek başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir; “Sayın Başkanımız, uzunca zamandır tanıdığımız, bildiğimiz, Cumhurbaşkanımızın da çok güvendiği ekip arkadaşlarından birisidir. Kendisi Akdeniz için büyük şans. Biz, Merkezi Hükümet olarak milletvekillerimizle birlikte üzerimize ne düşerse, elimizden gelen katkıyı vermeyi arzu ediyoruz. Cumhurbaşkanımız da çok yakinen takip ediyor. Zaman zaman yaptığımız istişarelerde de ‘Nasıl bir katkı verebiliriz, elimizden ne gelir?’ bunları konuşuyoruz” dedi.   “Şehri eminimize inanıyor ve güveniyoruz” Sözlerini; “Buradaki en büyük kazancımız, milletimizin teveccühünün bize yüklediği ağır sorumluluk ve bunun gereğini, bir ufku, bir perspektifi, bir inancı sahaya yansıtarak yapacak bir belediye başkanı olduğuna inanıyoruz” diyerek sürdüren Kandemir, “Başkanımızın ekibi ve meclis üyeleri çok iyi ve yetenekli. İnanıyoruz ki Akdeniz, önümüzdeki süreçte AK Parti belediyeciliğinin, kimseyi ayırt etmeyen, ötekileştirmeyen örneğini görecek ve hissedecek. Tabi bu emaneti hakkını vererek taşımak ağır bir sorumluluk. İnanıyoruz ki insanlar her gün uyandığında; ‘İyi ki biz Akdeniz’i AK Partiye emanet etmişiz’ diyecek. Çünkü şehri emimiz tam bu hissiyatta bir belediye başkanı. Tekrar kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.  
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; Başkan Gültak’ın Akdeniz ve Mersin için büyük bir şans olduğunu söyledi; “Cumhurbaşkanımız Akdeniz’i yakinen takip ediyor. Bizler, Merkezi Hükümet olarak, milletvekillerimizle birlikte üzerimize ne düşerse katkı vermeyi arzu ediyoruz” dedi.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve beraberindeki heyet, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı da makamında ziyaret etti. Kandemir ve beraberindeki Genel Merkez ve teşkilat yetkililerini; Başkan Gültak’ın yanı sıra, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Zeynep Gül Yılmaz ile birlikte AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile müdürlerin yer aldığı heyet karşıladı.

 

Kandemir; “Üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeyi arzu ediyoruz”

Konuşmasına; Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’ı tebrik ederek başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir; “Sayın Başkanımız, uzunca zamandır tanıdığımız, bildiğimiz, Cumhurbaşkanımızın da çok güvendiği ekip arkadaşlarından birisidir. Kendisi Akdeniz için büyük şans. Biz, Merkezi Hükümet olarak milletvekillerimizle birlikte üzerimize ne düşerse, elimizden gelen katkıyı vermeyi arzu ediyoruz. Cumhurbaşkanımız da çok yakinen takip ediyor. Zaman zaman yaptığımız istişarelerde de ‘Nasıl bir katkı verebiliriz, elimizden ne gelir?’ bunları konuşuyoruz” dedi.

 

“Şehri eminimize inanıyor ve güveniyoruz”

Sözlerini; “Buradaki en büyük kazancımız, milletimizin teveccühünün bize yüklediği ağır sorumluluk ve bunun gereğini, bir ufku, bir perspektifi, bir inancı sahaya yansıtarak yapacak bir belediye başkanı olduğuna inanıyoruz” diyerek sürdüren Kandemir, “Başkanımızın ekibi ve meclis üyeleri çok iyi ve yetenekli. İnanıyoruz ki Akdeniz, önümüzdeki süreçte AK Parti belediyeciliğinin, kimseyi ayırt etmeyen, ötekileştirmeyen örneğini görecek ve hissedecek. Tabi bu emaneti hakkını vererek taşımak ağır bir sorumluluk. İnanıyoruz ki insanlar her gün uyandığında; ‘İyi ki biz Akdeniz’i AK Partiye emanet etmişiz’ diyecek. Çünkü şehri emimiz tam bu hissiyatta bir belediye başkanı. Tekrar kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.