Kızıltan, 'Cumhuriyetimizin 97. Yılını gururla kutluyoruz'

28.10.2020 - 10:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kızıltan, 'Cumhuriyetimizin 97. Yılını gururla kutluyoruz'

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Cumhuriyet’in kuruluşunun 97’nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kızıltan; “Cumhuriyetimizin 97’nci yılını gururla kutluyoruz” dedi.

Başkan Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet’in 97. yılını milletçe büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Türk milletinin canı pahasına, büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli amacı ve sorumluluğudur. Cumhuriyetimiz, vatan sevgisiyle dolu büyük Türk milletinin esaret kabul etmeyen karakterinin sonucudur. Cumhuriyetimizin kuruluş süreci tüm yokluklara rağmen milli tarihimizin kaydettiği en büyük ve en şanlı mücadelelerden biri olmuştur. Cumhuriyet'in kurulması, işgalin ardından halkımızın Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bir araya gelerek kenetlenmesi ile başarılmıştır. Bu sorumluluk duygusuyla, ülkenin evlatları olarak Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmekteyiz. O yıllarda gösterilen birlik ve beraberliği, söz konusu vatan olduğunda bizler de göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi, Cumhuriyet değerlerini yaşatan ve bu günlere gelmesini sağlayan tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Bu günü sadece resmi bir tatil duygusu ile değil, bir Bayram coşkusu ile kutlanmasını diliyorum. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.”
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Cumhuriyet’in kuruluşunun 97’nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kızıltan; “Cumhuriyetimizin 97’nci yılını gururla kutluyoruz” dedi.

Başkan Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet’in 97. yılını milletçe büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Türk milletinin canı pahasına, büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli amacı ve sorumluluğudur. Cumhuriyetimiz, vatan sevgisiyle dolu büyük Türk milletinin esaret kabul etmeyen karakterinin sonucudur. Cumhuriyetimizin kuruluş süreci tüm yokluklara rağmen milli tarihimizin kaydettiği en büyük ve en şanlı mücadelelerden biri olmuştur. Cumhuriyet'in kurulması, işgalin ardından halkımızın Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bir araya gelerek kenetlenmesi ile başarılmıştır. Bu sorumluluk duygusuyla, ülkenin evlatları olarak Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmekteyiz. O yıllarda gösterilen birlik ve beraberliği, söz konusu vatan olduğunda bizler de göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi, Cumhuriyet değerlerini yaşatan ve bu günlere gelmesini sağlayan tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Bu günü sadece resmi bir tatil duygusu ile değil, bir Bayram coşkusu ile kutlanmasını diliyorum. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.