KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve beraberindekiler Başkan Vekili Gülcan Kış'ı ziyaret etti.

19.07.2019 - 17:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve beraberindekiler Başkan Vekili Gülcan Kış'ı ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Heyeti, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 45. yılı kutlama programları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış’ı ziyaret etti. Başkan vekili Gülcan Kış, kutlama programlarına Büyükşehir’in her zaman destek olduğunu söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 45. yılı kutlama programları kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Heyeti’ni ağırladı.   Kış: “Ayşen Hanım, Mersin’e çok desteği olmuş bir insan” Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Büyükşehir Belediyesi olarak Kıbrıs Barış Harekatı’nın kutlama programları konusunda her zaman destek olacaklarını belirterek, “Belediye olarak çalışmalar ve destekler yapılıyordu. Bu yıl da gerekli istişareler ve çalışmalar yapıldı. Her şey yolunda devam ediyor. Programlarınıza ben şahsen de katılıyordum. Ayşen Hanım, bu konuda Mersin’e de çok desteği olmuş bir insan. Başkonsolosluğu’nu yaptığı süre içerisinde hem kurumlarla, hem de özel ilişkilerinde iyi ve çok da hanımefendi. Görevi de herhalde bu ayın sonunda bitiyor ve ‘gitmese nasıl olur dedik’ ama bu işin bir süresi varmış. Emekleri için de çok teşekkür ediyorum. Diyaloğumuz çok güzel gelişti” dedi. Kış, Mersin’in Gazimağusa ile kardeş şehir olduğunu da anımsattı.   İnanıroğlu: “Büyükşehir’in katkılarıyla kutlamalar her yıl daha coşkulu geçiyor” Ayşen Volkan İnanıroğlu da “Kıbrıs’tan gelen heyetimiz Mersin’deki kutlamalara katılacaklar. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mersin Büyükşehir Belediyemiz’in katkılarıyla da kutlamalar her yıl daha coşkulu oluyor” diye konuştu. Kıbrıs’ın İskele İlçesi’nden gelen ziyaretçiler Gülcan Kış’a ilçeleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Heyeti, Başkan Vekili Kış’a Kıbrıs’a özgü hediyelerden takdim ederken, Vekil Kış da günün anısına heyete hediyeler sundu.      
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Heyeti, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 45. yılı kutlama programları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış’ı ziyaret etti. Başkan vekili Gülcan Kış, kutlama programlarına Büyükşehir’in her zaman destek olduğunu söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 45. yılı kutlama programları kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Heyeti’ni ağırladı.

 

Kış: “Ayşen Hanım, Mersin’e çok desteği olmuş bir insan”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Büyükşehir Belediyesi olarak Kıbrıs Barış Harekatı’nın kutlama programları konusunda her zaman destek olacaklarını belirterek, “Belediye olarak çalışmalar ve destekler yapılıyordu. Bu yıl da gerekli istişareler ve çalışmalar yapıldı. Her şey yolunda devam ediyor. Programlarınıza ben şahsen de katılıyordum. Ayşen Hanım, bu konuda Mersin’e de çok desteği olmuş bir insan. Başkonsolosluğu’nu yaptığı süre içerisinde hem kurumlarla, hem de özel ilişkilerinde iyi ve çok da hanımefendi. Görevi de herhalde bu ayın sonunda bitiyor ve ‘gitmese nasıl olur dedik’ ama bu işin bir süresi varmış. Emekleri için de çok teşekkür ediyorum. Diyaloğumuz çok güzel gelişti” dedi. Kış, Mersin’in Gazimağusa ile kardeş şehir olduğunu da anımsattı.

 

İnanıroğlu: “Büyükşehir’in katkılarıyla kutlamalar her yıl daha coşkulu geçiyor”

Ayşen Volkan İnanıroğlu da “Kıbrıs’tan gelen heyetimiz Mersin’deki kutlamalara katılacaklar. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mersin Büyükşehir Belediyemiz’in katkılarıyla da kutlamalar her yıl daha coşkulu oluyor” diye konuştu.

Kıbrıs’ın İskele İlçesi’nden gelen ziyaretçiler Gülcan Kış’a ilçeleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Heyeti, Başkan Vekili Kış’a Kıbrıs’a özgü hediyelerden takdim ederken, Vekil Kış da günün anısına heyete hediyeler sundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.