Kültür Ve Turizm Bakan Yardimcisi Demircan Toros Üniversitesi’nde

Eğitim 31.08.2020 - 08:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kültür Ve Turizm Bakan Yardimcisi Demircan Toros Üniversitesi’nde

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, tarihi Uray Caddesi’nde yer alan Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret etti.

Mersin’e bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak için gelen Bakan Yardımcısı Demircan, ilk olarak Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti. Vali Su ile bir süre sohbet eden Demircan, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında Bakan Yardımcısı Demircan, Vali Su ve beraberindeki heyet Uray Caddesi’nde bulunan Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde incelemelerde bulundu. Üniversiteyi ziyarette heyete Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başdanışmanı Prof. Dr. Yüksel Özdemir ve Genel Sekreter S. Reşit Aşkın da eşlik etti. Bakan Demircan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyet ile fikir alışverişinde bulundu.  
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, tarihi Uray Caddesi’nde yer alan Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret etti.

Mersin’e bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak için gelen Bakan Yardımcısı Demircan, ilk olarak Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti. Vali Su ile bir süre sohbet eden Demircan, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında Bakan Yardımcısı Demircan, Vali Su ve beraberindeki heyet Uray Caddesi’nde bulunan Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde incelemelerde bulundu. Üniversiteyi ziyarette heyete Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başdanışmanı Prof. Dr. Yüksel Özdemir ve Genel Sekreter S. Reşit Aşkın da eşlik etti. Bakan Demircan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyet ile fikir alışverişinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.