Mersin Büyükşehir Belediyesi, Genç Sporcuların Yolunu Açıyor

12.08.2020 - 21:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Genç Sporcuların Yolunu Açıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, genç sporcuların yetiştirilmesinde önemli rol oynuyor. Büyükşehir’in kursları ile futbol hayatına başlayan Kenan Abdullah Çifçioğlu, yıldızı parlayan sporculardan sadece biri. Büyükşehir, iki kez üst üste milli takım kampına katılan Kenan’a, pandemi döneminde de sahalarını açtı. Hedefi Türkiye milli futbol takımında top koşturmak olan genç futbolcu, Büyükşehir’in tesislerinde antrenmanlarına devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, faaliyette olduğu 18 branşta birçok genç sporcunun yetiştirilmesinde önemli rol oynuyor. Mersin’e çeşitli spor dallarında başarılar kazandırmayı amaçlayan Büyükşehir, yetenekli genç sporculara kapısını açıyor.   Büyükşehir’in kurslarıyla futbolun temelini alarak, spor hayatına başlayan 15 yaşındaki Kenan Abdullah Çifçioğlu, Büyükşehir’in futbol branşında kariyer yolunu açtığı, yıldızı parlayan sporculardan sadece biri. Başarılarıyla yöneticilerin dikkatini çeken Kenan, iki kez üst üste milli takım kampına katıldı. Hedefi Türkiye milli futbol takımında top koşturmak olan genç futbolcu, Büyükşehir’in spor tesislerinde düzenli olarak antrenmanlarına devam ediyor.   Büyükşehir’in sahalarından milli takım kamplarına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in spora ve sporcuya verdiği değerle hizmetlerini şekillendiren Büyükşehir Belediyesi, atletizm, atıcılık, basketbol, jimnastik, futbol, güreş, hentbol, bocce, badminton, okçuluk, geleneksel okçuluk, su topu, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, boks ve fitness branşlarında yetenekli genç sporcuların yolunu açıyor. Küçük yaşta başladığı Büyükşehir’in futbol kurslarında futbol hayatının temellerini atarak profesyonelleşen Kenan Abdullah Çifçioğlu, başarısından dolayı iki kere milli takım kampına gitti. Çiftçioğlu, pandemi sürecinde sahaların kapalı olmasından dolayı antrenmanlarına evi gibi gördüğü Büyükşehir’in spor tesislerinde devam ediyor.   “Büyükşehir’in bana çok büyük katkısı oldu” Pandemi sürecini Macit Özcan Spor Kompleksi’nde antrenman yaparak geçiren Kenan Abdullah Çifçioğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı ve hocaların gençlere çok büyük yardımları oldu. 13 ve 14 yaş grupları arasında 2 sene üst üste milli takıma çağırıldım. Büyükşehir’in çok büyük katkısı oldu. Pandemiden dolayı antrenman yapamadım ama Büyükşehir Belediyesi’nin sahalarından yararlanabildik. Büyükşehir Belediye Başkanı’na çok teşekkür ederiz” dedi.   Büyükşehir’in sahaları açması spora verilen önemin göstergesi 20 yıl profesyonel futbolculuk, 10 yıl da antrenörlük ile kariyerine devam eden Kenan Abdullah Çifçioğlu’nun antrenörü Burhan Baygın, pandemiden dolayı her şeyin durduğunu, bireysel antrenmanlara devam ettiklerini söyledi. Baygın, şöyle devam etti: “Vahap Başkanımız sağ olsun bize çok yardımcı oldu. Ona bu konuda teşekkür ediyoruz. Bize sahalarını açtılar. Kenan, futbola Mersin Büyükşehir’de başlamış. İki defa milli takım kampına gitti, hala havuzun içinde ismi var. İleriye dönük bir futbolcumuz, inşallah daha iyi olacak. Üzerine titremeye çalışıyoruz, bunu bu tesislerde yapıyoruz. Sahaların açılmasıyla biz de kendimize iş imkanı buluyoruz. Bu da Vahap Bey’in bize ve spora olan önemini anlatıyor. Teşekkür ediyoruz.”  
Mersin Büyükşehir Belediyesi, genç sporcuların yetiştirilmesinde önemli rol oynuyor. Büyükşehir’in kursları ile futbol hayatına başlayan Kenan Abdullah Çifçioğlu, yıldızı parlayan sporculardan sadece biri. Büyükşehir, iki kez üst üste milli takım kampına katılan Kenan’a, pandemi döneminde de sahalarını açtı. Hedefi Türkiye milli futbol takımında top koşturmak olan genç futbolcu, Büyükşehir’in tesislerinde antrenmanlarına devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, faaliyette olduğu 18 branşta birçok genç sporcunun yetiştirilmesinde önemli rol oynuyor. Mersin’e çeşitli spor dallarında başarılar kazandırmayı amaçlayan Büyükşehir, yetenekli genç sporculara kapısını açıyor.

 

Büyükşehir’in kurslarıyla futbolun temelini alarak, spor hayatına başlayan 15 yaşındaki Kenan Abdullah Çifçioğlu, Büyükşehir’in futbol branşında kariyer yolunu açtığı, yıldızı parlayan sporculardan sadece biri. Başarılarıyla yöneticilerin dikkatini çeken Kenan, iki kez üst üste milli takım kampına katıldı. Hedefi Türkiye milli futbol takımında top koşturmak olan genç futbolcu, Büyükşehir’in spor tesislerinde düzenli olarak antrenmanlarına devam ediyor.

 

Büyükşehir’in sahalarından milli takım kamplarına

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in spora ve sporcuya verdiği değerle hizmetlerini şekillendiren Büyükşehir Belediyesi, atletizm, atıcılık, basketbol, jimnastik, futbol, güreş, hentbol, bocce, badminton, okçuluk, geleneksel okçuluk, su topu, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, boks ve fitness branşlarında yetenekli genç sporcuların yolunu açıyor. Küçük yaşta başladığı Büyükşehir’in futbol kurslarında futbol hayatının temellerini atarak profesyonelleşen Kenan Abdullah Çifçioğlu, başarısından dolayı iki kere milli takım kampına gitti. Çiftçioğlu, pandemi sürecinde sahaların kapalı olmasından dolayı antrenmanlarına evi gibi gördüğü Büyükşehir’in spor tesislerinde devam ediyor.

 

“Büyükşehir’in bana çok büyük katkısı oldu”

Pandemi sürecini Macit Özcan Spor Kompleksi’nde antrenman yaparak geçiren Kenan Abdullah Çifçioğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı ve hocaların gençlere çok büyük yardımları oldu. 13 ve 14 yaş grupları arasında 2 sene üst üste milli takıma çağırıldım. Büyükşehir’in çok büyük katkısı oldu. Pandemiden dolayı antrenman yapamadım ama Büyükşehir Belediyesi’nin sahalarından yararlanabildik. Büyükşehir Belediye Başkanı’na çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Büyükşehir’in sahaları açması spora verilen önemin göstergesi

20 yıl profesyonel futbolculuk, 10 yıl da antrenörlük ile kariyerine devam eden Kenan Abdullah Çifçioğlu’nun antrenörü Burhan Baygın, pandemiden dolayı her şeyin durduğunu, bireysel antrenmanlara devam ettiklerini söyledi. Baygın, şöyle devam etti:

“Vahap Başkanımız sağ olsun bize çok yardımcı oldu. Ona bu konuda teşekkür ediyoruz. Bize sahalarını açtılar. Kenan, futbola Mersin Büyükşehir’de başlamış. İki defa milli takım kampına gitti, hala havuzun içinde ismi var. İleriye dönük bir futbolcumuz, inşallah daha iyi olacak. Üzerine titremeye çalışıyoruz, bunu bu tesislerde yapıyoruz. Sahaların açılmasıyla biz de kendimize iş imkanı buluyoruz. Bu da Vahap Bey’in bize ve spora olan önemini anlatıyor. Teşekkür ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.