Mersin’de özel ağaçlandırma sahaları kura çekimleri yapıldı

21.01.2021 - 10:35, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin’de özel ağaçlandırma sahaları kura çekimleri yapıldı

Mersin Orman İşletme Müdürlüğü görev alanındaki Evrenli, Emirler, Iğdır, Resul, Kocahamzalı, Bozön Mahallelerindeki 14 adet özel ağaçlandırma sahası için çıkılan ilana, ilgili köylerde oturan 175 vatandaş müracaat etti.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü görev alanındaki 8 orman işletme müdürlüğünde, 2020 yılı Nisan ayı döneminde e-devlet üzerinden vatandaşlar tarafından 2535 adet özel ağaçlandırma başvurusu yapıldı. Bu başvuruların değerlendirilmesi sonucunda 273 adet başvurunun uygun olduğu tespit edildi. Özel ağaçlandırma başvurularında, sahanın bulunduğu köydeki vatandaşların öncelik hakkı bulunması dolayısıyla talep sahası köydeki vatandaşlara ilan edildi. İlana birden fazla kişi başvurduğundan dolayı hak sahibi kura ile belirlendi. Mersin Orman İşletme Müdürlüğü görev alanındaki Evrenli, Emirler, Iğdır, Resul, Kocahamzalı, Bozön Mahallelerindeki 14 adet özel ağaçlandırma sahası için çıkılan ilana, ilgili köylerde oturan 175 vatandaşımız müracaat etti. Kura çekimleri şeffaf bir şekilde yapıldı ve herhangi bir itiraz olmadı. Mersin Orman Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür ederken,  hedef ve politikalarına uyarak çok önem verdikleri özel ağaçlandırma konusunda kamuoyunu bilgilendirerek çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.    
Mersin Orman İşletme Müdürlüğü görev alanındaki Evrenli, Emirler, Iğdır, Resul, Kocahamzalı, Bozön Mahallelerindeki 14 adet özel ağaçlandırma sahası için çıkılan ilana, ilgili köylerde oturan 175 vatandaş müracaat etti.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü görev alanındaki 8 orman işletme müdürlüğünde, 2020 yılı Nisan ayı döneminde e-devlet üzerinden vatandaşlar tarafından 2535 adet özel ağaçlandırma başvurusu yapıldı. Bu başvuruların değerlendirilmesi sonucunda 273 adet başvurunun uygun olduğu tespit edildi. Özel ağaçlandırma başvurularında, sahanın bulunduğu köydeki vatandaşların öncelik hakkı bulunması dolayısıyla talep sahası köydeki vatandaşlara ilan edildi. İlana birden fazla kişi başvurduğundan dolayı hak sahibi kura ile belirlendi.

Mersin Orman İşletme Müdürlüğü görev alanındaki Evrenli, Emirler, Iğdır, Resul, Kocahamzalı, Bozön Mahallelerindeki 14 adet özel ağaçlandırma sahası için çıkılan ilana, ilgili köylerde oturan 175 vatandaşımız müracaat etti. Kura çekimleri şeffaf bir şekilde yapıldı ve herhangi bir itiraz olmadı.

Mersin Orman Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür ederken,  hedef ve politikalarına uyarak çok önem verdikleri özel ağaçlandırma konusunda kamuoyunu bilgilendirerek çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.