Mersin’in Kadın Muhtarları, Başkan Gültak’ı Ziyaret Etti

07.11.2019 - 17:35, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin’in Kadın Muhtarları, Başkan Gültak’ı Ziyaret Etti

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin’in merkez ilçelerine bağlı mahallelerin kadın muhtarlarını makamında ağırladı.

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Gültak; belediye olarak yaptıkları bazı hizmet, proje ve çalışmaları anlattı; yöneticilerin halka ulaşabilmesi ve başarılı olabilmesinde muhtarlarla iletişimin büyük önem taşıdığını vurguladı. Kadın muhtarların sayısının artması ve daha çok kadın muhtar görme ümidini dile getiren Başkan Gültak; “Kamu ve yerel yönetimler ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın her zaman yanındayız” dedi.   Muhtarların; demokrasinin yapı taşı olduğunu kaydeden Başkan Gültak şöyle konuştu; “Muhtarlık görevi çok kıymetli ve önemli bir görevdir. Hiç bir fedakârlıktan kaçınmadan vatandaşlarımız ile biz yerel yöneticiler arasında adeta elçi görevi görüyorsunuz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bu güzel birliktelik ve dayanışmanız çok anlamlı ve memnuniyet verici. Muhtarlarımızla sürekli iletişim içinde olmak için kurduğumuz Muhtarlık birimine talep, görüş ve şikâyetlerinizi her zaman bildirebilirsiniz. İlettiğiniz her türlü talep ve şikâyet en kısa süre içinde değerlendirilecektir."   Akdeniz Belediyesi muhtarların yanında Öte yandan; Akdeniz Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaş ile belediye arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarlarını yalnız bırakmıyor. Başkan Yardımcısı, Muhtarlık işleri Müdürü ve Muhtarlardan Sorumlu Personel, muhtarları periyodik olarak ziyaret ederek ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit ediyor; talep ve şikâyetleri doğrudan Başkan Mustafa Gültak’a iletiyor.   Gültak; “Sorun ve taleplerini bizzat muhtarlarımızdan dinliyoruz” Mahalle muhtarlarını yalnız bırakmadıklarını ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Muhtarlarımızın yanında olmaya, onları dinlemeye, mahallelerimizin eksikliklerini gidererek Akdeniz’de yaşamı güzelleştirmeye devam edeceğiz. Bu anlamda, ilgili başkan yardımcımız görevli personelimiz mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek ihtiyaçlarını, sorunlarını ve önerilerini dinleyerek gerekli çalışmayı başlatıyorlar. Sorumlu heyetimiz; muhtarlarımızı düzenli aralıklarla ziyaret ederek ihtiyaç ve sorunlarını bana iletiyor. Mahallelerimizin eksiklerini yerinde tespit ederek ve muhtarlarımızın sorunlarını da bizzat kendilerinden dinleyerek çözüme ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin’in merkez ilçelerine bağlı mahallelerin kadın muhtarlarını makamında ağırladı.

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Gültak; belediye olarak yaptıkları bazı hizmet, proje ve çalışmaları anlattı; yöneticilerin halka ulaşabilmesi ve başarılı olabilmesinde muhtarlarla iletişimin büyük önem taşıdığını vurguladı. Kadın muhtarların sayısının artması ve daha çok kadın muhtar görme ümidini dile getiren Başkan Gültak; “Kamu ve yerel yönetimler ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

 

Muhtarların; demokrasinin yapı taşı olduğunu kaydeden Başkan Gültak şöyle konuştu; “Muhtarlık görevi çok kıymetli ve önemli bir görevdir. Hiç bir fedakârlıktan kaçınmadan vatandaşlarımız ile biz yerel yöneticiler arasında adeta elçi görevi görüyorsunuz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bu güzel birliktelik ve dayanışmanız çok anlamlı ve memnuniyet verici. Muhtarlarımızla sürekli iletişim içinde olmak için kurduğumuz Muhtarlık birimine talep, görüş ve şikâyetlerinizi her zaman bildirebilirsiniz. İlettiğiniz her türlü talep ve şikâyet en kısa süre içinde değerlendirilecektir."

 

Akdeniz Belediyesi muhtarların yanında

Öte yandan; Akdeniz Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaş ile belediye arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarlarını yalnız bırakmıyor. Başkan Yardımcısı, Muhtarlık işleri Müdürü ve Muhtarlardan Sorumlu Personel, muhtarları periyodik olarak ziyaret ederek ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit ediyor; talep ve şikâyetleri doğrudan Başkan Mustafa Gültak’a iletiyor.

 

Gültak; “Sorun ve taleplerini bizzat muhtarlarımızdan dinliyoruz”

Mahalle muhtarlarını yalnız bırakmadıklarını ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Muhtarlarımızın yanında olmaya, onları dinlemeye, mahallelerimizin eksikliklerini gidererek Akdeniz’de yaşamı güzelleştirmeye devam edeceğiz. Bu anlamda, ilgili başkan yardımcımız görevli personelimiz mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek ihtiyaçlarını, sorunlarını ve önerilerini dinleyerek gerekli çalışmayı başlatıyorlar. Sorumlu heyetimiz; muhtarlarımızı düzenli aralıklarla ziyaret ederek ihtiyaç ve sorunlarını bana iletiyor. Mahallelerimizin eksiklerini yerinde tespit ederek ve muhtarlarımızın sorunlarını da bizzat kendilerinden dinleyerek çözüme ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.