Mersin Limanı’nda Koronavirüs salgını tedbirleri hassasiyetle alınıyor

23.03.2020 - 12:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Limanı’nda Koronavirüs salgını tedbirleri hassasiyetle alınıyor

MİP, Mersin Limanı'nda Mersin Valiliği Mülki İdari Amirliği koordinasyonunda ve ilgili tüm kurumların iş birliğiyle Yeni Koronavirüs [COVID-19] salgını tedbirleriNİN hassasiyetle alınmakta olduğunu, uygulamaların titizlikle devam ettiğini bildirdi.

MIP, alınan tedbirleri ve yeni çalışma esaslarını içeren bir duyuru yayınladı. Duyuru şu şekilde: Yeni Koronavirüs[COVID19] salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, terminal operasyonlarımızın devamlılığı, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı için gerekli tüm tedbirlerin alınarak, verilen hizmetlerin olağan şekilde devam ettiğini bildirmek isteriz. Bu doğrultuda  23.03.2020 itibariyle bir sonraki duyuruya kadar geçerli olacak çalışma esaslarımızı aşağıdaki şekilde bilgilerinize sunarız: Tüm liman paydaşlarının sağlığı gözönünde tutularak; tüm misafirlerin şirket binalarımıza ziyaretlerinin kabulü bir sonraki duyuruya kadar askıya alınmıştır. Limanımızda vardiya düzenine göre çalışan birimlerimiz, en üst düzeyde alınan tedbirler doğrultusunda 7/24 hizmet vermeye devam etmektedir. Vardiya düzeni dışında kalan çalışanlarımız ,23.03.2020 itibariyle bir sonraki duyuruya kadar dönüşümlü olarak uzaktan çalışma düzenine geçmiştir. Tüm ofis çalışanlarımıza her zamanki ofis telefonnumaraları ve elektronik posta adresleri üzerinden ulaşılabilecektir. Operasyon/Dokümantasyona ilişkin talepleriniz ve ilgili tüm konularda, hali hazırda PortPortal sistemimiz üzerinde kullanmakta olduğunuz “CanlıDestek” uygulamamız ile webdestek@mersinport.com.tr adresimiz üzerinden hizmet verilmeye devam edilecektir. Bu vesile ile, yaşadığımız bu zorlu sürecinen kısa sürede sağlıkla sona ermesini diler, işbirliği, dayanışma ve anlayışınız için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla, Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş  
MİP, Mersin Limanı'nda Mersin Valiliği Mülki İdari Amirliği koordinasyonunda ve ilgili tüm kurumların iş birliğiyle Yeni Koronavirüs [COVID-19] salgını tedbirleriNİN hassasiyetle alınmakta olduğunu, uygulamaların titizlikle devam ettiğini bildirdi.

MIP, alınan tedbirleri ve yeni çalışma esaslarını içeren bir duyuru yayınladı. Duyuru şu şekilde:

Yeni Koronavirüs[COVID19] salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, terminal operasyonlarımızın devamlılığı, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı için gerekli tüm tedbirlerin alınarak, verilen hizmetlerin olağan şekilde devam ettiğini bildirmek isteriz. Bu doğrultuda  23.03.2020 itibariyle bir sonraki duyuruya kadar geçerli olacak çalışma esaslarımızı aşağıdaki şekilde bilgilerinize sunarız:

Tüm liman paydaşlarının sağlığı gözönünde tutularak; tüm misafirlerin şirket binalarımıza ziyaretlerinin kabulü bir sonraki duyuruya kadar askıya alınmıştır.

Limanımızda vardiya düzenine göre çalışan birimlerimiz, en üst düzeyde alınan tedbirler doğrultusunda 7/24 hizmet vermeye devam etmektedir.

Vardiya düzeni dışında kalan çalışanlarımız ,23.03.2020 itibariyle bir sonraki duyuruya kadar dönüşümlü olarak uzaktan çalışma düzenine geçmiştir.

Tüm ofis çalışanlarımıza her zamanki ofis telefonnumaraları ve elektronik posta adresleri üzerinden ulaşılabilecektir.

Operasyon/Dokümantasyona ilişkin talepleriniz ve ilgili tüm konularda, hali hazırda PortPortal sistemimiz üzerinde kullanmakta olduğunuz “CanlıDestek” uygulamamız ile webdestek@mersinport.com.tr adresimiz üzerinden hizmet verilmeye devam edilecektir. Bu vesile ile, yaşadığımız bu zorlu sürecinen kısa sürede sağlıkla sona ermesini diler, işbirliği, dayanışma ve anlayışınız için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla,

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.