Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Öğrencilere Tablet

Eğitim 15.01.2021 - 16:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Öğrencilere Tablet

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası TOBB’un öncülüğünde başlatılan tablet kampanyasına destek verdi ve 103 tablet İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'ya teslim edildi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanı Ayhan KIZILTAN ve MTSO Meclis Başkanı Hamit İZOL tarafından, ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılmak üzere 103 adet tablet, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem KOCA'ya teslim edildi. MTSO başkanı Ayhan Kızıltan, TOBB ile Oda ve Borsalarca, online eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilere 30 bin klavyeli tablet desteği kapsamında, 103 adet tableti teslimetmekten mutluluk duyduklarını söyledi. İl Müdürü Koca da uzaktan eğitimin devam ettiği bu süreçte tablet desteğinde bulunan MTSO başkanına ve MTSO Meclis başkanına teşekkür etti.  
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası TOBB’un öncülüğünde başlatılan tablet kampanyasına destek verdi ve 103 tablet İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'ya teslim edildi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanı Ayhan KIZILTAN ve MTSO Meclis Başkanı Hamit İZOL tarafından, ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılmak üzere 103 adet tablet, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem KOCA'ya teslim edildi.

MTSO başkanı Ayhan Kızıltan, TOBB ile Oda ve Borsalarca, online eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilere 30 bin klavyeli tablet desteği kapsamında, 103 adet tableti teslimetmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

İl Müdürü Koca da uzaktan eğitimin devam ettiği bu süreçte tablet desteğinde bulunan MTSO başkanına ve MTSO Meclis başkanına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.