Mersinliler’in Kandil Simidi Ve Çorbası Büyükşehir’den

28.02.2020 - 14:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersinliler’in Kandil Simidi Ve Çorbası Büyükşehir’den

Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla Mersin’deki camilerde kandil simidi ve çorba dağıttı. Büyükşehir ekipleri tarafından yatsı namazının ardından 16 camide toplam 23 bin 250 kandil simidi, 4 camide de 2 bin 500 kişilik çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla camilerde kandil simidi dağıtıp, “1 Ekmek 1 Çorba” projesi kapsamında vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Büyükşehir ekipleri, 16 camide toplam 23 bin 250 kandil simidi, 4 camide ise 2 bin 500 kişilik çorba dağıtımı gerçekleştirdi. Vatandaşlardan büyük ilgi gördü Regaip Kandili dolayısıyla Tarsus, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli ve Mut ilçeleri ile merkez cami önlerine stant kurularak yatsı namazının ardından Büyükşehir ekipleri tarafından dağıtılan kandil simidi büyük ilgi gördü. Merkezdeki 4 cami önünde de çorba dağıtımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi MER-EK Ekmek Fabrikası, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyondaki ekipler tarafından gerçekleştirilen dağıtımlar kapsamında Muğdat Camii’nde hem çorba hem kandil simidi dağıtıldı. Oldukça leziz ve hijyenik şekilde hazırlanarak paketlenen simitleri ve yine oldukça ilgi gören sıcak çorbaları tadan vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve belediye personeline hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla Mersin’deki camilerde kandil simidi ve çorba dağıttı. Büyükşehir ekipleri tarafından yatsı namazının ardından 16 camide toplam 23 bin 250 kandil simidi, 4 camide de 2 bin 500 kişilik çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla camilerde kandil simidi dağıtıp, “1 Ekmek 1 Çorba” projesi kapsamında vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Büyükşehir ekipleri, 16 camide toplam 23 bin 250 kandil simidi, 4 camide ise 2 bin 500 kişilik çorba dağıtımı gerçekleştirdi.

Vatandaşlardan büyük ilgi gördü

Regaip Kandili dolayısıyla Tarsus, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli ve Mut ilçeleri ile merkez cami önlerine stant kurularak yatsı namazının ardından Büyükşehir ekipleri tarafından dağıtılan kandil simidi büyük ilgi gördü. Merkezdeki 4 cami önünde de çorba dağıtımı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi MER-EK Ekmek Fabrikası, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyondaki ekipler tarafından gerçekleştirilen dağıtımlar kapsamında Muğdat Camii’nde hem çorba hem kandil simidi dağıtıldı.

Oldukça leziz ve hijyenik şekilde hazırlanarak paketlenen simitleri ve yine oldukça ilgi gören sıcak çorbaları tadan vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve belediye personeline hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.