MESİAD 'Birliktelik' dedi

Ekonomi 29.03.2021 - 17:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MESİAD 'Birliktelik' dedi

MESİAD’ın 16. Olağan Kongresi öncesinde MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, YİK Başkanı Mehmet Deniz, YİK Başkan Yardımcısı Adnan Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Rıdvan Arıç ile Ahmet Polat birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) 31 Mart 2021 Çarşamba günü yapılacak 16. Olağan Genel Kurulu öncesi MESİAD binasında gerçekleşen buluşmada yan yana yürüme mesajları verildi.   MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, “Birlik ve beraberliğin önem kazandığı dönemde MESİAD’ın geleceği, ayrılıkların olmaması ve birlikteliğin pekişmesi için Rıdvan Arıç, Adnan Gündoğdu ve Ahmet Polat’ın attığı adımlar değerlidir. Bu birliktelik ile birlikte daha güzel, daha hılı ve daha başarılı işler yapacağımıza inanıyoruz” dedi.   MESİAD YİK Başkanı Mehmet Deniz, “MESİAD’ın yüksek enerji ile yola devam etmesi önemlidir. Bu yüzden birlikte olmakta yarar vardır. Adnan bey, Ahmet Bey ve Rıdvan Bey'in yaptıkları kendilerine yakışan özverili bir davranıştır. Bu bütünleyici çalışmaya özveri ile yaklaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi.   Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğu bir dönem oluştuğunu  kaydeden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Polat, “MESİAD’ın menfaati doğrultusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.Projelerimi MESİAD'da uygulama fırsatı bulacağıma inanıyorum. Kentimize yatırım yapması ve kentimizin güçlü olması için, ülkemiz için birlikte hareket edeceğiz.Susan değil, konuşan bir MESİAD olması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.   MESİAD YİK Başkan Yardımcısı Adnan Gündoğdu, “Birliktelik her zaman enerji sağlar. Daha fazla enerjiye ihtiyaç duyduğumuz dönemde bu birlikteliğe emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herkese teşekkür ederimi Hem kentimize hem de MESİAD'a hayırlı olsun. MESİAD deyince özveri, hoşgörü ve fedakarlık geliyor ve en önemlisi de iletişim kanallarının sürekli açık olduğu bir kurum.Bu sebeple dostlukla yürütülen bir süreç oldu.Ahmet bey çok  kıymetli ve yerinde bir karar almıştır. Bu sürecin tüm dostlarımıza ve MESİAD'a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Arıç, "Çok güzel bir fotoğraf oluşturduk. Temel amacımız bu fotoğrafı oluşturmak, birlikteliği sağlamak ve kentimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu birlikteliğe katkı sunanlara ve buradaki dostlara teşekkür ediyorum. MESİAD’ın geleceği için birlikteliğimizi korumaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.   Bilindiği üzere TÜRKONFED 8 mart tarihinde demokrasinin gereği ve kazanımı olan bu süreçte yararlı olacağını düşündükleri  tavsiye niteliğindeki kararında dernek ve federasyonların delege  listelerini  ve  yönetim  kurullarını  oluştururken  “en  az  yüzde  30 kadın  üye”  oranını sağlamalarını, bunun yanında Federasyon  ve derneklerin yönetim kurulu görev sürelerinin, TÜRKONFED ile uyumlaştırılarak 3 yıl-2 dönem olarak planlaması ve gerekli tüzük değişikliğinin yapılmasının, kurumlar arası uyumu kolaylaştıracağını belirtmişti.  
MESİAD’ın 16. Olağan Kongresi öncesinde MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, YİK Başkanı Mehmet Deniz, YİK Başkan Yardımcısı Adnan Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Rıdvan Arıç ile Ahmet Polat birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) 31 Mart 2021 Çarşamba günü yapılacak 16. Olağan Genel Kurulu öncesi MESİAD binasında gerçekleşen buluşmada yan yana yürüme mesajları verildi.

 

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, “Birlik ve beraberliğin önem kazandığı dönemde MESİAD’ın geleceği, ayrılıkların olmaması ve birlikteliğin pekişmesi için Rıdvan Arıç, Adnan Gündoğdu ve Ahmet Polat’ın attığı adımlar değerlidir. Bu birliktelik ile birlikte daha güzel, daha hılı ve daha başarılı işler yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

MESİAD YİK Başkanı Mehmet Deniz, “MESİAD’ın yüksek enerji ile yola devam etmesi önemlidir. Bu yüzden birlikte olmakta yarar vardır. Adnan bey, Ahmet Bey ve Rıdvan Bey'in yaptıkları kendilerine yakışan özverili bir davranıştır. Bu bütünleyici çalışmaya özveri ile yaklaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğu bir dönem oluştuğunu  kaydeden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Polat, “MESİAD’ın menfaati doğrultusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.Projelerimi MESİAD'da uygulama fırsatı bulacağıma inanıyorum. Kentimize yatırım yapması ve kentimizin güçlü olması için, ülkemiz için birlikte hareket edeceğiz.Susan değil, konuşan bir MESİAD olması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

MESİAD YİK Başkan Yardımcısı Adnan Gündoğdu, “Birliktelik her zaman enerji sağlar. Daha fazla enerjiye ihtiyaç duyduğumuz dönemde bu birlikteliğe emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herkese teşekkür ederimi Hem kentimize hem de MESİAD'a hayırlı olsun. MESİAD deyince özveri, hoşgörü ve fedakarlık geliyor ve en önemlisi de iletişim kanallarının sürekli açık olduğu bir kurum.Bu sebeple dostlukla yürütülen bir süreç oldu.Ahmet bey çok  kıymetli ve yerinde bir karar almıştır. Bu sürecin tüm dostlarımıza ve MESİAD'a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Arıç, "Çok güzel bir fotoğraf oluşturduk. Temel amacımız bu fotoğrafı oluşturmak, birlikteliği sağlamak ve kentimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu birlikteliğe katkı sunanlara ve buradaki dostlara teşekkür ediyorum. MESİAD’ın geleceği için birlikteliğimizi korumaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Bilindiği üzere TÜRKONFED 8 mart tarihinde demokrasinin gereği ve kazanımı olan bu süreçte yararlı olacağını düşündükleri  tavsiye niteliğindeki kararında dernek ve federasyonların delege  listelerini  ve  yönetim  kurullarını  oluştururken  “en  az  yüzde  30 kadın  üye”  oranını sağlamalarını, bunun yanında Federasyon  ve derneklerin yönetim kurulu görev sürelerinin, TÜRKONFED ile uyumlaştırılarak 3 yıl-2 dönem olarak planlaması ve gerekli tüzük değişikliğinin yapılmasının, kurumlar arası uyumu kolaylaştıracağını belirtmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.