MESİAD YİK ilk toplantısında görev dağılımını yaptı

06.04.2021 - 08:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

MESİAD YİK ilk toplantısında görev dağılımını yaptı

Geçtiğim hafta gerçekleştirilen genel kurul sonrası ilk toplantısını yapan MESİAD YİK'de yürütme kurulu görev dağılımı yapıldı ve yeni kurul görevi devraldı.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, "Mersin için de örnek bir davranış sergilendi. Kurum başları bizleri aradı ve tebrik etti.Birlik ve beraberlik içinde bir genel kurul gerçekleştirildiğini ve bunun da Mersinlilere bir örnek olmasını temenni ederiz. Bugün burada kurucu başkanlarımız da var.Emeği geçenlere teşekkür ederim. 30.kuruluş yıldönümümüzü kutluyorum. Her zaman yan yana, birlik ve beraberlik içinde olacağımızı ümit ediyorum.  TÜRKONFED'in tavsiye kararından sonra genel kurulumuzda tüzük değişikliğine gittik. Bunun içinde genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir genel kurul geçirdik. Bundan sonra da yönetim, YİK ve tüm kurullarla birlikte çalışacağız. Ziyaretlerimizi, çalıştaylarımızı tüm çalışmalarımızı birlikte dayanışma içinde yapacağız. "dedi   MESİAD YİK başkanı  Mehmet Deniz görev tesliminden önce yaptığı konuşmada,"Mesiad'ı ilk kuranlardan başlamak üzere bu güne getirenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mesiad Mersin'in temel harçlarından birisidir. Bunu böyle kabul etmek lazım. Mersin'in her şeyi için bir çivi çakan bir derneğin üyesiyim demek lazım. Bu heyecanı duyduğunu vakit çok güzel bir haz duyacaksınız ve onurlanacaksınız. YİK'in önemli bir işlevi vardır. Bu işlevi yerine getireceğinize inanıyorum. Adnan bey'e başarılar diliyorum. Görevini başarılı bir biçimde gerçekleştirecektir."dedi    Tarık Antalyalı da Mesiad'da tüm kurulların iç içe güzel bir çalışma sergileyeceğine inandığını belirtti ve "Hayırlı uğurlu olsun.Mesiad'da her renk var.Her ilden insanlar var. Mersin'e katkı sağlayan her insan Mersinlidir.Herkes çok kıymetlidir.YİK üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum"dedi.   Konuşmaların ardından Mesiad YİK Başkanlığını yürüten Mehmet Deniz, YİK başkanlığına yeni seçilen Adnan Gündoğdu'na çiçek takdim etti.   Daha sonra yürütme kurulu belirlendi. YİK Başkanlığına Adnan Gündoğdu, Başkan vekilliğine Servet Çamurdaş, Genel Sekreterliğe Ayten Aslankan, ve Başkan danışmanlığına Devlet Özkan getirildi.   Birlik ve beraberlik içinde bir genel kurul geçirdikleri için mutlu ve huzurlu olduğunu belirten MESİAD YİK Başkanı Adnan Gündoğdu da konuşmasında " Yönetim kurulu ile  entegre olup iyi ve güzel işler yapacak,Mersin'e katkı sunmaya devam edeceğiz. Burada birbirinden değerli insanlar var. Bu oluşum herkesle uyum içinde çalışacaktır.Bu vesile ile sayın Hasan Engin ve  sayın Mehmet Deniz'e teşekkür ediyorum.Yeni yürütme kurulumuz hayırlı uğurlu olsun."dedi.            
Geçtiğim hafta gerçekleştirilen genel kurul sonrası ilk toplantısını yapan MESİAD YİK'de yürütme kurulu görev dağılımı yapıldı ve yeni kurul görevi devraldı.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, "Mersin için de örnek bir davranış sergilendi. Kurum başları bizleri aradı ve tebrik etti.Birlik ve beraberlik içinde bir genel kurul gerçekleştirildiğini ve bunun da Mersinlilere bir örnek olmasını temenni ederiz. Bugün burada kurucu başkanlarımız da var.Emeği geçenlere teşekkür ederim. 30.kuruluş yıldönümümüzü kutluyorum. Her zaman yan yana, birlik ve beraberlik içinde olacağımızı ümit ediyorum.  TÜRKONFED'in tavsiye kararından sonra genel kurulumuzda tüzük değişikliğine gittik. Bunun içinde genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir genel kurul geçirdik. Bundan sonra da yönetim, YİK ve tüm kurullarla birlikte çalışacağız. Ziyaretlerimizi, çalıştaylarımızı tüm çalışmalarımızı birlikte dayanışma içinde yapacağız. "dedi

 

MESİAD YİK başkanı  Mehmet Deniz görev tesliminden önce yaptığı konuşmada,"Mesiad'ı ilk kuranlardan başlamak üzere bu güne getirenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mesiad Mersin'in temel harçlarından birisidir. Bunu böyle kabul etmek lazım. Mersin'in her şeyi için bir çivi çakan bir derneğin üyesiyim demek lazım. Bu heyecanı duyduğunu vakit çok güzel bir haz duyacaksınız ve onurlanacaksınız. YİK'in önemli bir işlevi vardır. Bu işlevi yerine getireceğinize inanıyorum. Adnan bey'e başarılar diliyorum. Görevini başarılı bir biçimde gerçekleştirecektir."dedi 

 

Tarık Antalyalı da Mesiad'da tüm kurulların iç içe güzel bir çalışma sergileyeceğine inandığını belirtti ve "Hayırlı uğurlu olsun.Mesiad'da her renk var.Her ilden insanlar var. Mersin'e katkı sağlayan her insan Mersinlidir.Herkes çok kıymetlidir.YİK üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum"dedi.

 

Konuşmaların ardından Mesiad YİK Başkanlığını yürüten Mehmet Deniz, YİK başkanlığına yeni seçilen Adnan Gündoğdu'na çiçek takdim etti.

 

Daha sonra yürütme kurulu belirlendi. YİK Başkanlığına Adnan Gündoğdu, Başkan vekilliğine Servet Çamurdaş, Genel Sekreterliğe Ayten Aslankan, ve Başkan danışmanlığına Devlet Özkan getirildi.

 

Birlik ve beraberlik içinde bir genel kurul geçirdikleri için mutlu ve huzurlu olduğunu belirten MESİAD YİK Başkanı Adnan Gündoğdu da konuşmasında " Yönetim kurulu ile  entegre olup iyi ve güzel işler yapacak,Mersin'e katkı sunmaya devam edeceğiz. Burada birbirinden değerli insanlar var. Bu oluşum herkesle uyum içinde çalışacaktır.Bu vesile ile sayın Hasan Engin ve  sayın Mehmet Deniz'e teşekkür ediyorum.Yeni yürütme kurulumuz hayırlı uğurlu olsun."dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.