Mezitli Belediyesi'nden Sağlık Çalışanlarına Aşure

14.09.2020 - 21:41, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli Belediyesi'nden Sağlık Çalışanlarına Aşure

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği aşure dağıtımında sağlık çalışanlarını unutmadı. Korona virüsü salgını dolayısıyla büyük fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu.

Mezitli Belediyesi Aşevinde; hijyenik koşullarda, özenle hazırlanan aşureler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, Mezitli’de bulunan sağlık kuruluşlarına dağıtıldı. Birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayında koronavirüsü salgını sebebiyle aylardır özveriyle gece gündüz risk altında mesai yapan sağlık çalışanlarına dağıtımı gerçekleştirilen aşureler büyük ilgi gördü. Salgın süresince büyük fedakarlıkla çalışmalarından dolayı sağlıkçılara teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sağlık çalışanlarının bu zorlu süreçte her zaman yanlarında olduklarını söyledi. 7/24 demeden halkın sağlığı için özveriyle çalışan sağlık personeline moral desteği vermek istediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın simgelerinden birisi olan aşure geleneğini içerisinde bulunduğumuz koronavirüsü salgını dolayısı ile sağlık çalışanlarımıza ulaştırdık. Bu zorlu süreçte canını dişine takarak kahramanca mücadele veren sağlık çalışanlarımıza moral desteği vermek istedik. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, Muharrem ayının dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği aşure dağıtımında sağlık çalışanlarını unutmadı. Korona virüsü salgını dolayısıyla büyük fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu.

Mezitli Belediyesi Aşevinde; hijyenik koşullarda, özenle hazırlanan aşureler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, Mezitli’de bulunan sağlık kuruluşlarına dağıtıldı.

Birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayında koronavirüsü salgını sebebiyle aylardır özveriyle gece gündüz risk altında mesai yapan sağlık çalışanlarına dağıtımı gerçekleştirilen aşureler büyük ilgi gördü.

Salgın süresince büyük fedakarlıkla çalışmalarından dolayı sağlıkçılara teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sağlık çalışanlarının bu zorlu süreçte her zaman yanlarında olduklarını söyledi. 7/24 demeden halkın sağlığı için özveriyle çalışan sağlık personeline moral desteği vermek istediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın simgelerinden birisi olan aşure geleneğini içerisinde bulunduğumuz koronavirüsü salgını dolayısı ile sağlık çalışanlarımıza ulaştırdık. Bu zorlu süreçte canını dişine takarak kahramanca mücadele veren sağlık çalışanlarımıza moral desteği vermek istedik. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, Muharrem ayının dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.