Milletvekili Yılmaz, Başarır'ı iddiasını ispata davet etti

12.09.2020 - 18:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Milletvekili Yılmaz, Başarır'ı iddiasını ispata davet etti

Ak Parti Mersin Milletvekili Avukat Zeynep GÜL YILMAZ, kendisi hakkında iddialarda bulunan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir BAŞARIR'ı iddiasını ispatlamaya davet etti.

Mersin Milletvekili Avukat Zeynep GÜL YILMAZ yaptığı açıklamada söz konusu iddiaların asılsız olduğunu ve Başarır'ı bu iddiasını ispata davet ettiğini açıkladı. Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:   "CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir BAŞARIR, Toros Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ nü ve Mut Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ nü görevden aldırıp 1. derecede bir akrabamı getirttiğimi iddia etmiştir. Muhalefetin iktidarı eleştirmesi normaldir, doğru ve adil ise yapıcı, siyasi açıdan da sağlıklıdır. Ancak doğruluğunu araştırmadan yalan yanlış haberler ile siyaset yapmaya çalışmak, hem siyasete, hem memlekete zarar vereceği gibi, buna alet olanları da kamuoyunun gözünde müfteri, güvenilmez konuma düşürür. Siyaset hizmette bir araçtır. Ben siyaseti doğrudan ve adaletten şaşmadan, millete hizmet için yapıyorum. Bu uğurda reklam amaçlı kimseye iftira atmadım, kimsenin itibarı ile oynamadım. Akıl ile birlikte yürütüldüğünde, siyasette heyecan iyi bir şeydir. Bu arkadaşımızın heyecanı aklının önünde seyrediyor olmalı ki, duyduğu bir haberin doğruluğunu dahi araştırmadan, bırakın hukukçu bir Milletvekilliği basiretini, normal bir insanın dahi yaparken çekineceği şeyi hiç düşünmeden konuşup, yapabiliyor. Bu şekilde trol zihniyeti ile hareket etmesini ve yalan, iftira haberlerle ismimi zikretmesini, üstelik iyi bir şey yaptığı zannıyla anında basına servis ederek, iftiralarını kamuoyuna duyurmasını kınıyorum. Bu ne insanlığa, ne hukukçuluğa, ne de milletvekilliğine sığacak bir üslup değildir. Netice olarak, iddia edilen kişiler hiçbir şekilde uzaktan yakından akrabam ya da yakınım değildir. Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla, kendisini iddiasını ispata davet ediyor ve derhal cevap bekliyorum."                                                            
Ak Parti Mersin Milletvekili Avukat Zeynep GÜL YILMAZ, kendisi hakkında iddialarda bulunan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir BAŞARIR'ı iddiasını ispatlamaya davet etti.

Mersin Milletvekili Avukat Zeynep GÜL YILMAZ yaptığı açıklamada söz konusu iddiaların asılsız olduğunu ve Başarır'ı bu iddiasını ispata davet ettiğini açıkladı.

Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

"CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir BAŞARIR,

Toros Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ nü ve Mut Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ nü görevden aldırıp 1. derecede bir akrabamı getirttiğimi iddia etmiştir.

Muhalefetin iktidarı eleştirmesi normaldir, doğru ve adil ise yapıcı, siyasi açıdan da sağlıklıdır.

Ancak doğruluğunu araştırmadan yalan yanlış haberler ile siyaset yapmaya çalışmak, hem siyasete, hem memlekete zarar vereceği gibi, buna alet olanları da kamuoyunun gözünde müfteri, güvenilmez konuma düşürür.

Siyaset hizmette bir araçtır. Ben siyaseti doğrudan ve adaletten şaşmadan, millete hizmet için yapıyorum. Bu uğurda reklam amaçlı kimseye iftira atmadım, kimsenin itibarı ile oynamadım.

Akıl ile birlikte yürütüldüğünde, siyasette heyecan iyi bir şeydir. Bu arkadaşımızın heyecanı aklının önünde seyrediyor olmalı ki, duyduğu bir haberin doğruluğunu dahi araştırmadan, bırakın hukukçu bir Milletvekilliği basiretini, normal bir insanın dahi yaparken çekineceği şeyi hiç düşünmeden konuşup, yapabiliyor. Bu şekilde trol zihniyeti ile hareket etmesini ve yalan, iftira haberlerle ismimi zikretmesini, üstelik iyi bir şey yaptığı zannıyla anında basına servis ederek, iftiralarını kamuoyuna duyurmasını kınıyorum. Bu ne insanlığa, ne hukukçuluğa, ne de milletvekilliğine sığacak bir üslup değildir.

Netice olarak, iddia edilen kişiler hiçbir şekilde uzaktan yakından akrabam ya da yakınım değildir. Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla, kendisini iddiasını ispata davet ediyor ve derhal cevap bekliyorum."

                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.