Minik Öğrenciler, Sokak Hayvanlarına Mama Aldı

06.10.2019 - 09:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Minik Öğrenciler, Sokak Hayvanlarına Mama Aldı

Tarsus’ta minik öğrenciler, Tarsus Belediyesi Hayvan Bakım Evi Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan sahipsiz sokak canlılarına mama bıraktı.

İlçedeki özel bir okul ile kreş öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Tarsus Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.  Öğrenciler, biriktirdikleri harçlıklarıyla hayvanlar için mama aldı.  Öğretmenleri ile bakım evini gezen öğrenciler, tedavileri süren ve sahipsiz sokak hayvanlarıyla bir süre vakit geçirdi. Barınak ekipleri, sahiplendirmenin önemi, hayvanların bakım ve tedavileri hakkında bilgi verdi.  Ardından öğrenciler, sokak hayvanlarını kendi elleriyle besleyerek sevgilerini yakından, birebir olarak göstermiş olmanın mutluluğunu yaşadılar.   Bunun yanı sıra Tarsus Belediyesi ile Tarsus Anıt Lions Kulübü ve Migros’un işbirliğiyle bir alışveriş merkezinde açtıkları stantta, vatandaşları Hayvanları Koruma Günü’ne dikkat çekerek, barınak hayvanları için indirimli mama almaya davet etti.   Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, çevremizdeki canlılara dikkat çekmek adına öğrencilerimizin farkındalık düzeyini artıran bir çalışma olmuştur. Bizler bu kentte, sokak canlılarımızı seven ve koruyan bir anlayış geliştirmek istiyoruz. Hayvan dostu belediye anlayışı kapsamında sokak dostlarımız için birçok önemli çalışmalara imza attık. Barınağımızı yeniledik, kısırlaştırma işlemlerine başladık ve kentin birçok noktasına mama ve su kapları bıraktık. Sokak hayvanlarını koruyup ve kollamak hepimizin görevidir.” dedi.
Tarsus’ta minik öğrenciler, Tarsus Belediyesi Hayvan Bakım Evi Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan sahipsiz sokak canlılarına mama bıraktı.

İlçedeki özel bir okul ile kreş öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Tarsus Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.  Öğrenciler, biriktirdikleri harçlıklarıyla hayvanlar için mama aldı.  Öğretmenleri ile bakım evini gezen öğrenciler, tedavileri süren ve sahipsiz sokak hayvanlarıyla bir süre vakit geçirdi. Barınak ekipleri, sahiplendirmenin önemi, hayvanların bakım ve tedavileri hakkında bilgi verdi.  Ardından öğrenciler, sokak hayvanlarını kendi elleriyle besleyerek sevgilerini yakından, birebir olarak göstermiş olmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Bunun yanı sıra Tarsus Belediyesi ile Tarsus Anıt Lions Kulübü ve Migros’un işbirliğiyle bir alışveriş merkezinde açtıkları stantta, vatandaşları Hayvanları Koruma Günü’ne dikkat çekerek, barınak hayvanları için indirimli mama almaya davet etti.

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, çevremizdeki canlılara dikkat çekmek adına öğrencilerimizin farkındalık düzeyini artıran bir çalışma olmuştur. Bizler bu kentte, sokak canlılarımızı seven ve koruyan bir anlayış geliştirmek istiyoruz. Hayvan dostu belediye anlayışı kapsamında sokak dostlarımız için birçok önemli çalışmalara imza attık. Barınağımızı yeniledik, kısırlaştırma işlemlerine başladık ve kentin birçok noktasına mama ve su kapları bıraktık. Sokak hayvanlarını koruyup ve kollamak hepimizin görevidir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.