Müziğin Amerikalı Arkeologları Adana’da.

Kültür-Sanat 14.05.2019 - 17:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Müziğin Amerikalı Arkeologları Adana’da.

Kendilerini, “Dünyanın değişik köşelerinden melodileri ve ritimleri bir araya getirip modern formda sunan müzik arkeologları” olarak tanımlayan Amerikalı efsanevi müzik topluluğu Pink Martini, Adana’ya geliyor. Konser, 18 Mayıs Cumartesi saat: 21.00’de Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu’nda yer alacak.

Dünya turnesi kapsamında, 14-21 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’de altı konser gerçekleştirecek olan Pink Martini, kurulduğu 1994 yılından bu yana sivil toplum kuruluşları yararına gerçekleştirdikleri etkinlikleriyle doğa ve toplumsal sorunlara yönelik bir farkındalık oluşturmada etkin bir rol oynadı. Ayrıca, The Boston Pops, San Francisco Senfoni Orkestrası, Hollwood Bowl Orkestrası ve Los Angeles Filarmoni Orkestrası gibi pek çok ünlü orkestra eşliğinde konserler gerçekleştiren topluluk, Sympathique, Hang on Little Tomato, Splendor in The Grass, 1969, A Retrospective, Je Dis Ou, Dream A Little Dream, Get Hapy, Joy to The World, Hey Eugene, albümleriyle de sayısız ödülün sahibi oldu.  Thomas M. Lauderdale, China Forbes, Storm Large, Phil Baker, Gavin Bondy, Pansy Chang, Nicholas Crosa, Brian Lavern Davis, Dan Faehnle, Timothy Nishimoto, Kyle Mustain, Robert Taylor, Antonis Andreu, Anthony Jones, Miguel Bernal, Reindhardt Melz, isimlerinden oluşan Pink Martini, Pasion Turca ile Adana’nın yanı sıra, Bursa, İstanbul, Ankara, Konya’da konserler gerçekleştirecek. Biletlerinizi, http://www.biletix.com adresinden online alabilirsiniz.
Kendilerini, “Dünyanın değişik köşelerinden melodileri ve ritimleri bir araya getirip modern formda sunan müzik arkeologları” olarak tanımlayan Amerikalı efsanevi müzik topluluğu Pink Martini, Adana’ya geliyor. Konser, 18 Mayıs Cumartesi saat: 21.00’de Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu’nda yer alacak.

Dünya turnesi kapsamında, 14-21 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’de altı konser gerçekleştirecek olan Pink Martini, kurulduğu 1994 yılından bu yana sivil toplum kuruluşları yararına gerçekleştirdikleri etkinlikleriyle doğa ve toplumsal sorunlara yönelik bir farkındalık oluşturmada etkin bir rol oynadı. Ayrıca, The Boston Pops, San Francisco Senfoni Orkestrası, Hollwood Bowl Orkestrası ve Los Angeles Filarmoni Orkestrası gibi pek çok ünlü orkestra eşliğinde konserler gerçekleştiren topluluk, Sympathique, Hang on Little Tomato, Splendor in The Grass, 1969, A Retrospective, Je Dis Ou, Dream A Little Dream, Get Hapy, Joy to The World, Hey Eugene, albümleriyle de sayısız ödülün sahibi oldu. 

Thomas M. Lauderdale, China Forbes, Storm Large, Phil Baker, Gavin Bondy, Pansy Chang, Nicholas Crosa, Brian Lavern Davis, Dan Faehnle, Timothy Nishimoto, Kyle Mustain, Robert Taylor, Antonis Andreu, Anthony Jones, Miguel Bernal, Reindhardt Melz, isimlerinden oluşan Pink Martini, Pasion Turca ile Adana’nın yanı sıra, Bursa, İstanbul, Ankara, Konya’da konserler gerçekleştirecek.

Biletlerinizi, http://www.biletix.com adresinden online alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.