Oğuzhan Koç Forum Mersin'de hayranlarıyla buluştu

Kültür-Sanat 07.05.2019 - 10:50, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Oğuzhan Koç Forum Mersin'de hayranlarıyla buluştu

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, sevilen sanatçı Oğuzhan Koç'u hayranlarıyla buluşturdu.

Yağmurlu havaya rağmen Mersinlilerin büyük ilgi gösterdiği konserde hareketli ve romantik şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Forum Mersin sosyal medya hesaplarından düzenlenen yarışmayı kazanan üç şanslı dinleyici ise Oğuzhan Koç'la tanışma şansı yakaladı. Forum Mersin, Bahar Konserleri kapsamında Ayşegül Aldinç'in ardından Oğuzhan Koç'un muhteşem performansına ev sahipliği yaptı. Sevilen sanatçı duygu dolu şarkılarıyla hayranlarına romantik anlar yaşatırken hareketli şarkılarıyla ise Forum Mersin'i salladı.     Forum Mersin sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen özel yarışmayı kazanan üç Oğuzhan Koç hayranı ise, sanatçıyla bir araya gelip sohbet etme şansı yakaladı.
Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, sevilen sanatçı Oğuzhan Koç'u hayranlarıyla buluşturdu.

Yağmurlu havaya rağmen Mersinlilerin büyük ilgi gösterdiği konserde hareketli ve romantik şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Forum Mersin sosyal medya hesaplarından düzenlenen yarışmayı kazanan üç şanslı dinleyici ise Oğuzhan Koç'la tanışma şansı yakaladı. Forum Mersin, Bahar Konserleri kapsamında Ayşegül Aldinç'in ardından Oğuzhan Koç'un muhteşem performansına ev sahipliği yaptı. Sevilen sanatçı duygu dolu şarkılarıyla hayranlarına romantik anlar yaşatırken hareketli şarkılarıyla ise Forum Mersin'i salladı.  
 
Forum Mersin sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen özel yarışmayı kazanan üç Oğuzhan Koç hayranı ise, sanatçıyla bir araya gelip sohbet etme şansı yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.