Özkan,' Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun'

08.11.2019 - 13:17, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özkan,' Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun'

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi:   Yeryüzüne teşrifleriyle, insanlığın istikbalini aydınlatan, hicretiyle medeniyet kuran, rahmetin, merhametin, yoksulların, mazlumların Peygamberi, Hz Muhammed (SAV) Efendimizi kemali edeple yâd ediyorum. Bugün idrak edeceğimiz Mevlid-i Nebi vesilesiyle düzenlenecek programlardan alacağımız feyz ile nebevi ilke ve değerleri kuşandığımız mutlu bir hayatın, ideal bir topluma ve daha güzel bir dünyaya uzanan yolda önümüzü aydınlatarak ailelerimizin gerçek manada ve bütün boyutlarıyla huzur yuvası olmasına katkı sunması temennisiyle; aklımıza istikamet, kalbimize muhabbet ve ufkumuza aydınlık vermesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Aziz Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Mevlid Kandili’ni ve Cuma’mızı tebrik ediyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.            Hacı ÖZKAN AK Parti Mersin Milletvekili
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Yeryüzüne teşrifleriyle, insanlığın istikbalini aydınlatan, hicretiyle medeniyet kuran, rahmetin, merhametin, yoksulların, mazlumların Peygamberi, Hz Muhammed (SAV) Efendimizi kemali edeple yâd ediyorum.

Bugün idrak edeceğimiz Mevlid-i Nebi vesilesiyle düzenlenecek programlardan alacağımız feyz ile nebevi ilke ve değerleri kuşandığımız mutlu bir hayatın, ideal bir topluma ve daha güzel bir dünyaya uzanan yolda önümüzü aydınlatarak ailelerimizin gerçek manada ve bütün boyutlarıyla huzur yuvası olmasına katkı sunması temennisiyle; aklımıza istikamet, kalbimize muhabbet ve ufkumuza aydınlık vermesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Aziz Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Mevlid Kandili’ni ve Cuma’mızı tebrik ediyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

           Hacı ÖZKAN

AK Parti Mersin Milletvekili

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.